абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
pakumba написа:абе не знам ама наскоро едно х5 с ксенон мноо ясно като ме мина и пред него бял ден, пък аз на габарит.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
petar2202 написа:Гледам,че доста хора са навити за ксенон.Да вземем да се съберем една групичка и да си поръчаме една голяма пратка.Че да хванем някоя отстъпка.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенониМен не можеш да ме убедиш, нали знаеш
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенониFiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги , в крайна сметка, има ли някой който да си е взел ~4300К?Навсякъде пишат че те са невъзможни за намиране, защото се слагат само на заводските системи. Та има ли някой да е с такива, или пък да е поръчал 4300 а да са му пратили други? Или пък всички сте поръчали 6000К?Кога ще ви е Мулти-ксенон-срещата? да дойда и да ви светна с халогените и да ви убедя да си измиете фаровете преди да купувате ксенони
Коментар
-
Аз въпреки доброто ми желание за ксенон реших да инвестирам в ламбда контрол - все пак ще ми пести пари и подобри динамиката на газ, а след месец-два - тогава ксенончетата.Не че нямам мерак де, ама не искам да си развалям отношениято с жената. Тя предпочита да ми ползва кредитната карта за поръчки от www.laredoute.fr вместо на ксенони ...То не че и аз не съм си поръчал доста неща от там за последните няколко месеца де...Иначе снощи си избърсах фаровете със сняг и прогледнах
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :D
Коментар
-
doofiat написа:Я да ви питам, че ме заинтригувахте с тези спорове относно 4100К и 6000К и др.Кое определя дали свети 4100К и 6000К - крушката или бласта?! Според мен крушката си е примерно 6000К, а ако реша мога да си взема крушка 4100К няма да сменям бласт. Тогава за какво се тръшкате дали ще е 4100К или 6000К или 10000К след като крушката го определя? Отивате, купувате си крушка с колкото К искате и сте си доволни :D :D :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар