Аз влизам в акаунта му и няма нито едно съобщение. Явно не е направил поръчката като хората. Той ми показа разпечатка която си е направил там има някакъв ID номер но това е от PAY PAL
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
И аз това го останових по факта, че вече когато взимам приятелката от тях няма нужда да й звъня по телефона щото тия пущини директно в стаята и светят. Добре де ходих в друмник да ги регулират, ходих в Пежо на Ботевградско шосе и пак са си така, или ми взимат само по 20лв. за реглаж и нищо не правят или фаровете са си кофти. Не знам какво да правя вече пробвах и сам да ги регулирам ама определено нищо не се получи.
Коментар
-
аз моите на око съм си ги регулирал и са в пъти по-добре от твоите, много е елементарно- отиваш на тъмна улица, без лампи, караш някой да застане пред единия фар плътно, за да не те обърква и да го закрие, или просто го разкачаш от буксата и си намерсваш първо единия после другия. на къси десния трябва да бие малко пред левия, около 2-3 метра. трябва и финна настройка, защото като си пред колата може да ти изглежда добре, но като се качиш и потеглиш и си в движение малко ще са ти наблизо или надалече. вече със съвсем малко настройка ще се оправят- е, няма да с перфектни, но в сравнение със сегашния ти реглаж ще са много по-добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна къситеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна къситеFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
pakumba написа:а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна късите
Коментар
-
pakumba написа:а някой би ли ми обяснил как седи въпроса за Н1 БИ-ксенон. в сайта не видях такава оферта, фаровете ми са без лупи ако има значение. какво представлява системата и мога ли първо да сложа къси и ако се изкефя да добавя и дълги или е една обща система и ще се наложи да махна късите
Коментар
-
pakumba написа:ясно. а има ли някой колега с би-ксенон на браво/а/мареа да покаже евентуално дългите как светят. ще ми се да си ги има, като гледам при силно намалена видимост как перкат тея с ксенона, а аз виждам на 5 метра...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар