Forsaken написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Sony CDX-GT414
Collapse
X
-
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
-
Съгласен съм, колега, но с USB май е само този модел от читавите и на такава цена! Pioneer и Clarion май нямат USB или поне аз като купувах сонито изобщо нямаха идея да слагат. A Loud бутона включва едно подсилване на ниските и високите при ниските нива на усилване и изчезва при високите нива и няма нищо общо с настройките на еквалайзера. Това си е отделна система. Защото именно при ниските нива на усилване на каквато и да е техника се чуват с предимство средните честоти. Та този модел няма нито една от изброените системи за посдилване - DSO и т.н. Но вади приличен звук и има USB!Ама колега с дългото име, ти още ли не си го взел тоз музикален феномен? Че стана бая дълга темата!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Вариантите са три, все са Сони, и ще бъде едно от трите! Освен това от темата съм се спрял и на CDX-GT616 и на едно друго моделче, което срещнах скоро, KPG-T410RYM. Пайнерите също ги гледах, но пък им липсва USB-то в ценовия диапазон от 200-300 лв. Пък и преди имах Сони, сега пак натам отивам. Тенк ю пийпъл, особено на двама-трима колеги, които заформиха интересен диалог и ми беше много приятно да го проследяAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
абсолютни е така, че PIONEER и Clarion нямат USB-та. дори и по скъпите нямат. явно това е полотика на съотетната фирма производител. иначе определено 616 е по добре от 414. УСПЕХ с покупката и да кажеш после впечатленияФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Вариантите са три, все са Сони, и ще бъде едно от трите! Освен това от темата съм се спрял и на CDX-GT616 и на едно друго моделче, което срещнах скоро, KPG-T410RYM. Пайнерите също ги гледах, но пък им липсва USB-то в ценовия диапазон от 200-300 лв. Пък и преди имах Сони, сега пак натам отивам. Тенк ю пийпъл, особено на двама-трима колеги, които заформиха интересен диалог и ми беше много приятно да го проследяFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:la squadra azzurra написа:Вариантите са три, все са Сони, и ще бъде едно от трите! Освен това от темата съм се спрял и на CDX-GT616 и на едно друго моделче, което срещнах скоро, KPG-T410RYM. Пайнерите също ги гледах, но пък им липсва USB-то в ценовия диапазон от 200-300 лв. Пък и преди имах Сони, сега пак натам отивам. Тенк ю пийпъл, особено на двама-трима колеги, които заформиха интересен диалог и ми беше много приятно да го проследяФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар