Ей такова смятам да купувам. Поне на първо четене ми изглежда добро. Ако ще ме отказвате сега е момента
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Sony CDX-GT414
Collapse
X
-
Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Защо не погледнеш какво предлагат другите фирми.Мисля,че има по-добри алтернативи от това Сони.освен ако не си маняк на марката.Довери се на слуха си,а не на марката.Преди години така спорихме с един приятел за Кенууд и Джей-Ви-Си.Е второто свиреше много по-добре,ама той се набоде на кенууда.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Forsaken написа:Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!
Коментар
-
Ако не държиш много на USBто взимай PIONEER няма да съжаляваш. Има и евтини модели които са доста качествени от към звук. Виж за екстрите е друго нещо. но Мисля,че за един плеър е по - важно звукът от колкото екстрите, но това вече е личен избор. УСПЕХ !!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Много си е добро касетофончето, взимай без да се замисляш.За тия пари ми е много интересно какво друго ще вземеш, дето ще е мнооооого по-добро от това.За бутона "Load" - ми то си го има - "EQ3".И не знам откъм какви екстри е орязан. Какво повече му трябва ??? Освен "on/off" друго не ми се налага да натискам :DИ дизайна му е по-добър от на PIONEER примерно, въпреки че това си е индивидуално.Само и аз не знам защо пролетта когато си го купих струваше 238,90лв. а сега са го вдигнали.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Rokambol написа:Forsaken написа:Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:...Там е работата, колега, че го няма! При ниски нива на усилване му липсват басите и то сериозно, което се избягва с бутона Loud, но за съжаление го няма! Няма и никава друга корекция на звука освен ниски, средни и високи! Иначе машинката е супер! Поне откъм дизайн пасва идеално на Фиат! :D
Коментар
-
Rokambol написа:trace написа:...За бутона "Load" - ми то си го има - "EQ3".....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Forsaken написа:Rokambol написа:Forsaken написа:Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар