Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Sony CDX-GT414

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнение за Sony CDX-GT414

Ей такова смятам да купувам. Поне на първо четене ми изглежда добро. Ако ще ме отказвате сега е момента
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Моето е 616. Само добри неща мога да кажа за сега. А и USB входа е голямо удобство.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!
      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Много причличен избор
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Защо не погледнеш какво предлагат другите фирми.Мисля,че има по-добри алтернативи от това Сони.освен ако не си маняк на марката.Довери се на слуха си,а не на марката.Преди години така спорихме с един приятел за Кенууд и Джей-Ви-Си.Е второто свиреше много по-добре,ама той се набоде на кенууда.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Forsaken написа:
            Аз съм със същия и съм много доволен. Малко е орязан откъм екстри, ама се ядва само заради USB входа. Слабичък е откъм ниски ми се струва, а и на моменти липсва бутончето Loud! Ама аз го взех пролетта за 220 лева, а сега защо отива към 260 незнам! Ако не си манияк на качествената музика го взимай без да се замисляш!Успех!
            Колега, къде го видя това бутонче Loud??? Да не става дума за DSO или DBASS?
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Ако не държиш много на USBто взимай PIONEER няма да съжаляваш. Има и евтини модели които са доста качествени от към звук. Виж за екстрите е друго нещо. но Мисля,че за един плеър е по - важно звукът от колкото екстрите, но това вече е личен избор. УСПЕХ !!!
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Брех, почвам да се чудя Май ще ходя до Технополис или други подобни и ще гледам още...Обаче Сонито ми харесва много!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Много си е добро касетофончето, взимай без да се замисляш.За тия пари ми е много интересно какво друго ще вземеш, дето ще е мнооооого по-добро от това.За бутона "Load" - ми то си го има - "EQ3".И не знам откъм какви екстри е орязан. Какво повече му трябва ??? Освен "on/off" друго не ми се налага да натискам :DИ дизайна му е по-добър от на PIONEER примерно, въпреки че това си е индивидуално.Само и аз не знам защо пролетта когато си го купих струваше 238,90лв. а сега са го вдигнали.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                    ...За бутона "Load" - ми то си го има - "EQ3".....
                    Loud при SONY е DSO, на по-старите модели D-BASS. EQ3 е функция с предварително зададени пераметри на еквилайзера
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Rokambol написа:
                      Forsaken написа:
                      Там е работата, колега, че го няма! При ниски нива на усилване му липсват басите и то сериозно, което се избягва с бутона Loud, но за съжаление го няма! Няма и никава друга корекция на звука освен ниски, средни и високи! Иначе машинката е супер! Поне откъм дизайн пасва идеално на Фиат! :D
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
                        ...Там е работата, колега, че го няма! При ниски нива на усилване му липсват басите и то сериозно, което се избягва с бутона Loud, но за съжаление го няма! Няма и никава друга корекция на звука освен ниски, средни и високи! Иначе машинката е супер! Поне откъм дизайн пасва идеално на Фиат! :D
                        DSO върши същата работа. Мен лично ме дразни прекаленото усилване на високите, но това е друга тема.
                        Fiat Marea 1.8i 16V
                        Fiat Tipo 1.4i 8V
                        Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Re: Мнение за Sony CDX-GT414

la squadra azzurra написа:
                          Ей такова смятам да купувам. Поне на първо четене ми изглежда добро. Ако ще ме отказвате сега е момента
                          Взимай го и не се чуди! Аз специално съм много претенциозен на звук и след като съм доволен значи го бива ...

Коментар

Rokambol написа:
                            trace написа:
                            ...За бутона "Load" - ми то си го има - "EQ3".....
                            Loud при SONY е DSO, на по-старите модели D-BASS. EQ3 е функция с предварително зададени пераметри на еквилайзера
                            Ами точно това имам предвид - който иска "Loud" да си настрои "Custom" както си иска илида си ползва "Xplode" - същата работа.
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Forsaken написа:
                              Rokambol написа:
                              Forsaken написа:
                              Там е работата, колега, че го няма! При ниски нива на усилване му липсват басите и то сериозно,
                              точно това имах предвид като ти препоръчах да погледнеш PIONEER или Clarion. има модели за по 240 - 260 лева от които ще останеш адски доволен. вярно, че на дизайн са оп назад от SONY но лично за мен звукър е есна идея напред при приоритетие Друго за ниските е, че при ниски нива на усилване по-голяма площ на говорителите ти трябва за да се чуват. точно това е една отр причините поради която с сложих СУБ. аз съм със едно много старо сони CDX-S2200
                              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast
                              ----------------------------
                              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                              X