Здравейте, разглеждах из форума и гледах най различни теми свързани с колони и пак не можах да се ориентирам много много.. та простия ми въпрос е какви е по добре да се сложат на кората...искам да е качествен звука и да има бас ама не дискотека де...на вратите ми се пръснаха оригиналните колони и за това ще вземам blaopunkt(незнам дали така се пише) 5x7 по простата причина че не мога да намеря друга марка с такива размери...та какви да слагам от зад ? елипси или кръгли и каква марка. Горе доло до 90 лева да кажем бих дал само за задните 2. А от варианта за 13-ки да слагам на предвиденото място до кората се отказах защото няма да се получи добре ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колони за кората на Фиат Браво
Collapse
X
-
-
То и на моята свирка пише 4х50, ама си дънят здраво досега - около месец. Разгледай сайта, има и по-яки, но на други цени, както и на други производители.Аз имах мерак за тези, но паричките не стигнаха P.S. Тези 4х50W да не те заблуждават. Мощността е не повече от 4х26W.
Коментар
-
Е, това е много голяма тема, придружена със сложни технически описания, графики, формули и пр. Учил съм го по "Акустика", не че помня нещо де :P Аз винаги бих предпочел кръглите, но в Мареа-та няма място за такива Ако се заформи дискусия, ще измъкна от шкафа старите лекции и може да говорим по-сериозно, но смисъл едва ли ще има
Коментар
-
От пред си вземи елипси на HERTZ с пищялки и филтри а от зад преспокоино можеш да си сложиш едни елипси за предпочитане на Паинер,поне в наи скоро време аз така ще направя но аз ще сложа елипсите на паинер в кутии защото ако ги монтирам на кората има ОГРОМНА вероятност на другата сутрин да не ги намеряНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
PATSO85 написа:От пред си вземи елипси на HERTZ с пищялки и филтри а от зад преспокоино можеш да си сложиш едни елипси за предпочитане на Паинер,поне в наи скоро време аз така ще направя но аз ще сложа елипсите на паинер в кутии защото ако ги монтирам на кората има ОГРОМНА вероятност на другата сутрин да не ги намеряFiat Bravo '95, 1.8 16v
Коментар
-
-
devailo написа:ОФф незнам какво да правя ... мисля си да си вземам тоя блаупункт за 65 лева и да се моля да се побере в вратата защото центара му е много издаден .. един приятел си взел такива за неговата алфа и вика че са побрали мисля да рискувам.На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
поразгледай за нещо друго. и Херц имат 5"х7". но мисля, че няма да си доволен от тия Blaupunkt. за усилватели и за плеъри имат доста добри неща, но за говорители и тои от евтините не бих се доверил. говоря за Blaupunkt. тук колегата PATSO85 е много прав, че евтиното почти винаги излиза по скапо накрая.УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар