Здравейте колеги, вече месец страдам от проблем с компютъра. То бяха сервизи, диагностики...всеки вика "няма проблем, оправяме го и нищо. Проблемът възникна след като се махна клемата на акумулатора при работещ двигател. Според спецовете - компютърът е изгорял. Това, което ми показва е оранжева лампа на таблото и ме реже след 3 хил. оборота. Накараха ме да проверя номера, но уви, не знам как. Дайте съвет или ми кажете сервиз, където могат да оправят проблема. Моля Ви.... ПОМОЩ!Автомобилът е Fiat Ullise 98 2.0 16v.Ако някой може да каже нещо по номера на рамата - ето я:ZFA22000012451419А ако някой ми каже дали не може да се ремонтира или нещо подобно....много благодарско....ЧЕРПЕНЕТО ОТ МЕН БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ компютър фиат улисе
Collapse
X
-
Моят жокер е да търсиш някой, който разбира от френски двигатели, например София Франс Ауто. Ако намериш друг свестен майстор пиши тук, че "дедо"-то си купи Ланча Зета с този мотор и не му разбираме.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Реклама
Collapse
Коментар