Колеги здравейте, става въпрос за Марея 2,4 JTD Седалката на шофыора има две моторчета за регулиране на височината и облегалката. За съжаление и двете не работят което ме кара да мисля че може да е изгорял бушон или реле но не откривам такива. Някой можели да каже къде може да е проблема и дали знае къде евентоално е бушона или релето. Втория ми въпрос е за запалката. Бушона и е здрав но не работи включае и осветлението на пепелника. Благодаря предварително за помоща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем: Моторчетата на седалката, запалка.
Collapse
X
-
Крушката на пепелника се сменява много лесно. Просто го извади да си изхвърлиш фасовете и ще я видиш. Тази на запалката те съветвам да не я сменяваш, че е голяма играчка. Ако пък държиш толкова много на нея, виж тук. Да не кажеш, че не съм те предупредил
Коментар
-
Rokambol написа:Крушката на пепелника се сменява много лесно. Просто го извади да си изхвърлиш фасовете и ще я видиш. Тази на запалката те съветвам да не я сменяваш, че е голяма играчка. Ако пък държиш толкова много на нея, виж тук. Да не кажеш, че не съм те предупредилFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар