Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем: Моторчетата на седалката, запалка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем: Моторчетата на седалката, запалка.

Колеги здравейте, става въпрос за Марея 2,4 JTD Седалката на шофыора има две моторчета за регулиране на височината и облегалката. За съжаление и двете не работят което ме кара да мисля че може да е изгорял бушон или реле но не откривам такива. Някой можели да каже къде може да е проблема и дали знае къде евентоално е бушона или релето. Втория ми въпрос е за запалката. Бушона и е здрав но не работи включае и осветлението на пепелника. Благодаря предварително за помоща.
    Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
    2000г.
    Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Елиминирах проблемите. За седалката се оказа бушона (както и предполагах), но в книжката на мястото на този бушон пише, че е за отопление на седалките. Запалката се оказа лош контакт някъде по веригата.
    2000г.

Коментар

Къде по веригата и какво разглоби за пепелника, при мен също не свети, запалката изобщо не съм я пробвал. Не че пуша, ама защо пък да не свети гадта? :D
      Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Крушката на пепелника се сменява много лесно. Просто го извади да си изхвърлиш фасовете и ще я видиш. Тази на запалката те съветвам да не я сменяваш, че е голяма играчка. Ако пък държиш толкова много на нея, виж тук. Да не кажеш, че не съм те предупредил
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
          Крушката на пепелника се сменява много лесно. Просто го извади да си изхвърлиш фасовете и ще я видиш. Тази на запалката те съветвам да не я сменяваш, че е голяма играчка. Ако пък държиш толкова много на нея, виж тук. Да не кажеш, че не съм те предупредил
          Ама аз не пуша, даже не съм натискал запалката да видя дали работи, пепелника си седи чист, не ми се е налагало да го откачам за да го почиствам, утре ще го разчовъркам да видя къде е лампата и защо не свети, въпроса е принципен- щом я има ще работи мамка й! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Абе то и аз не пуша ама антирадара не искаше да работи. Крушките не съм ги сменял все още.
            2000г.

Коментар

Working...
            X