Здравейте,намерих следното в един сайт за техника относно един чейндър FIAT SONY CDX-656:"Compatible with Fiat 1993 onwards, Head Unit is Grundig AD-182H it has no bus lead pre-installed, supplied with the Sony 6 disc CD changer + Grundig Interface lead"Дали това означава че може да се сложи на Браво към оригиналния касетофон, който е с управление на CD Changer?И дали трябва някакъв друг кабел да се прекарва, а не фабричния който е прекаран до багажника?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за CD Changer???
Collapse
X
-
Re: Въпрос за CD Changer???
cio написа:Здравейте,намерих следното в един сайт за техника относно един чейндър FIAT SONY CDX-656:"Compatible with Fiat 1993 onwards, Head Unit is Grundig AD-182H it has no bus lead pre-installed, supplied with the Sony 6 disc CD changer + Grundig Interface lead"Дали това означава че може да се сложи на Браво към оригиналния касетофон, който е с управление на CD Changer?И дали трябва някакъв друг кабел да се прекарва, а не фабричния който е прекаран до багажника?
Коментар
-
Re: Въпрос за CD Changer???
cio написа:Здравейте,намерих следното в един сайт за техника относно един чейндър FIAT SONY CDX-656:"Compatible with Fiat 1993 onwards, Head Unit is Grundig AD-182H it has no bus lead pre-installed, supplied with the Sony 6 disc CD changer + Grundig Interface lead"Дали това означава че може да се сложи на Браво към оригиналния касетофон, който е с управление на CD Changer?И дали трябва някакъв друг кабел да се прекарва, а не фабричния който е прекаран до багажника?Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
dani389 написа:Аз имам въпросният модел на Сони от доста време и точно преходника ми е проблем ,тямат никаде такова животно,трябва сам да си правя а все не мога да отделя време за това.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар