Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ел. стъкла за пунто

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за ел. стъкла за пунто

    Здравейте, нов съм във форума както и с Фиатите Купих си наскоро Пунто S 1.1i.е, но съответно нямам никакви екстри, освен еърбег-а.Иска ми се да си сложа поне ел. стъкла, някой има ли идея какво точно ми трябва и какви пари ще излезе.Мерси предварително.

    #2
    Re: Въпрос за ел стъкла за пунто

    flisk написа:
    Здравейте, нов съм във форума както и с Фиатите Купих си наскоро Пунто S 1.1i.е , но съответно нямам никакви екстри, освен еърбег-а.Иска ми се да си сложа поне ел. стъкла, някой има ли идея какво точно ми трябва и какви пари ще излезе.Мерси предварително.
    Най-безболезнен начин, иди по моргите си намери някое пунто и му свали целите машинки . Иначе за нови сигурно ще ти настръхне косата.
    Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
    ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

    Коментар


      #3
      Аз ходих да проверя на магазина за цената на механизма - 170 лв. за едното стъкло. Отделно ти трябва и управление - бутони, куплунзи за мторчетата и електронен блок за управление, на тях не им занам цените.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

      Коментар


        #4
        Потърси по моргите, няма как да не е останало поне едно ударно пунто. Малко договорки и ще си вземеш всичко.Въоръжи се с една отверка, ще ти трябват и щипки за корите, щото се чупят при махане, и с малко желание-става.Проблема е че корите ти също са за модел без ел стъкла. Ще останат дупки ако не смениш и тях.Е, винаги може да запушиш дупките, освен тях други разлики - няма.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

        Коментар


          #5
          Мерси колеги. Май ще се ходи до италианеца и след това до някоя друга морга като съм почивка, видях че има тема за морги така че, ще я разгледам да се ориентирам каде да проверя.

          Коментар


            #6
            Другият ти вариант е да сложиш от онези малко грозновати машинки които се закачат на шлиците на мястото на дръжките преди бях слагал на един опел ,неса много красиви но пък лесно се монтират.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

            Коментар

            Working...
            X