Здравейте, нов съм във форума както и с Фиатите Купих си наскоро Пунто S 1.1i.е, но съответно нямам никакви екстри, освен еърбег-а.Иска ми се да си сложа поне ел. стъкла, някой има ли идея какво точно ми трябва и какви пари ще излезе.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ел. стъкла за пунто
Collapse
X
-
Re: Въпрос за ел стъкла за пунто
flisk написа:Здравейте, нов съм във форума както и с Фиатите Купих си наскоро Пунто S 1.1i.е , но съответно нямам никакви екстри, освен еърбег-а.Иска ми се да си сложа поне ел. стъкла, някой има ли идея какво точно ми трябва и какви пари ще излезе.Мерси предварително.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
-
Аз ходих да проверя на магазина за цената на механизма - 170 лв. за едното стъкло. Отделно ти трябва и управление - бутони, куплунзи за мторчетата и електронен блок за управление, на тях не им занам цените.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Потърси по моргите, няма как да не е останало поне едно ударно пунто. Малко договорки и ще си вземеш всичко.Въоръжи се с една отверка, ще ти трябват и щипки за корите, щото се чупят при махане, и с малко желание-става.Проблема е че корите ти също са за модел без ел стъкла. Ще останат дупки ако не смениш и тях.Е, винаги може да запушиш дупките, освен тях други разлики - няма.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар