Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инсталиране на DRL-модул - УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНО!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заедно с монтажа на ксенона, едва ли ще ни стигнат два часа, но ще засечем - в неделя, сутрин почваме Ако Detron го пуснат обаче, че май са му забранили да си играе с мен :P
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Днес, сряда, 28 ноември 2007, в 17:25 моята брава стана първата с инсталиран ДРЛ. Работи абсолютно точно и правилно. намерих му и доста място над кората, която е под таблото с бушоните. Програмирането е елементарно, достатъчно е да се изгледа клипчето, постнато в един от предните постове. При работа свети и лампата на таблото, но толкова слабо че през деня едва ли ще се вижда. Ако се вижда ще е така както се виждат стрелкичките на мигачите, като образ Абе страхотна работа на L&R!!! кво повече да кажа...При сработване, изключване, едно зумерче писка, специално мен много ме кефи звукът му.Всеки който би искал да си инсталира и има нужда от помощ, ще получи такава не е лесно, но не е и трудно, стига да не го прави полуидиот. В т.ч. не се броят грешки които всеки би могъл да допусне, дори и да е най-големия майстор. За колегата L&R: Абсолютно коректен е!Ще постна снимки но не знам кога, вероятно в почивните дни. Целта на темата е изпълнена. След като се изгаси двигателя, изгасването на лампите чрез функцията home light, съвпада с плавното изгасване на плафона в купето хаппъ хаппъ happy happy

Коментар

Ей, изпревари ме :D Хайде да ти е честита новата екстра!
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Честито колега най-накрая се пребори с тоя модул. Аз днес турнах едно такова чудо на Пежо 406 и май съм готов с идеята как устройството може да стане по-простичко за монтаж. Остава да се пробва да го изрисувам /малко съм бос по тия неща/.

Коментар

OFF TOPIC: колега рисувай с Paint много е подходяща за начинаещи ON TOPIC: имам клипче с работата на модулчето, но стана 600 КБ и май не мога да го кача. Идеите давай към L&R, той ще ги отхвърля

Коментар

Ето каква ми е идеята слагам схеми - предполагаема на досегашния блок, какви корекции може да се направят за да стане по универсална и начин на свързване /само частта с габаритите/ другото си е по същия начин.В самото устройство трябва да се добавят 4 ри диода и още един кабел. Колегата L&R ще прецени дали му се занимава да поработи на моето предложение.
              Прикачени файлове

Коментар

Малко се е объркал реда на схемите но по текста към тях ще се ориентирате

Коментар

Идеята двата диода да са вътре я разбрах, но скоро няма как да преработя платката, щот вчера поръчах доста В следващата серия има възможност, но трябва повече промени, че се плаща за нов проект, а само за това не си струва.Направете някоя качествена снимка за галерията http://drl.hit.bg/galery/index.html

Коментар

L&R имам едно въпросче към модулите с новите екстри /регулиране времето на Хоум лайта/ как мога да намаля времето или по точно как да разбера кога съм достигнал максималното време и се е върнало на първоначалната стойност.

Коментар

След като пуснеш св.клаксон след по-дългия двоен звук веднага е най-кратко , после всек звук добавя след 20 степени пак отначало двоен звук.

Коментар

Извинявам се ако нещо не съм видял, ама колко струва този модул?
                        Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

ЛС към колегата L&R, той ще ти каже

Коментар

mmony написа:
                            Извинявам се ако нещо не съм видял, ама колко струва този модул?
                            В един друг форум ги беше пуснал по 35лв.колегата L&RКолко е нормалната цена за монтажа на DRL ?
                            RIP Bravo 100 16V
                            Audi A4 2.5 TDI

Коментар

Ако майстор се заеме и направи всичко което трябва, в т.ч. проверката на кабелите, замерване на напрежения, предварителната преработка и т.н., не мисля че ще е съгласен за по-малко 30-40 лв! Даже 30-40 си е чиста промоция! Това е моето мнение. Ако някой е сега ме извика да му го монтирам на бравата/бравото/мареата, веднага казвам 50 лв с включени материали, и изобщо не ме вълнува дали е съгласен или не. Обаче ако колега от форума поиска теоретична помощ, вече съм казал че ще помагам с напътствия!

Коментар

На някои коли е работа за 10 мин. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , ако не се връзват габарити особенно.Стенли е сложил най-много тук , той да каже

Коментар

Working...
                                X