Принципно ако има изпотяване, това означава проблем с вентилационния отвор на фара, добре е да се почисти. Ако е рефлектор де, лупата не знам дали има такъв отвор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профилактика на фарове (Bravo/a/Marea);Преработка на схемата
Collapse
X
-
ogi28b написа:Принципно ако има изпотяване, това означава проблем с вентилационния отвор на фара, добре е да се почисти. Ако е рефлектор де, лупата не знам дали има такъв отворFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
-
iuly_vn написа:Колеги,някой да знае дали се продават стъкла за фарове.Единият ми фар е със счупено стъкло и много бих искал да си намеря само стъклото!Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Dikata_BG написа:До колкото знам няма самоп стъкла върви целия фарEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Tornado написа:ogi28b написа:Принципно ако има изпотяване, това означава проблем с вентилационния отвор на фара, добре е да се почисти. Ако е рефлектор де, лупата не знам дали има такъв отворФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Айде и аз да се похваля с новите ми фарове....Равносметката два дни си играх с тия фарове....първият разбира се го пукнах - добре че си намерих за 40лв един, та му взех стъклото....Като цяло направиш ли единият, вторият е като детска игра - него го направих за 2 часа и стана доста по-добре...Десният ми фар се оказа 97’ набор - оригиналният в много лошо състояние.... а другият го сменях миналата година и е 01’ в доста по-добро състояние - особено рефлектора....След като ги почистих решх да ги оборудвам и с нови лампи за късите - Osram Night Breaker по 13лв парчето от магазина в Дианабад....Впечетленията - свети доста по-добре от преди особено с тия крушки светлината е по-бяла....обаче имам огромен проблем с настройването всеки си свети накъдето си иска и май сам няма да се справя с тях....трябва да ида някъде да ми ги настроят или някой колега, който по-разбира да помогне Забравих да кажа - лепилото същото, като на Оги за 8,75лв от Mr. Bricolage....първо търсих в Практикер, ама нямеше. След манипулацията - имам 2 фара с пукнати стъкла - единият от чистенето, а другият от миналата година - ако някой закъса за рефлектори ги продавам....цената ще е символична....За подробности ще пусна една обява в продава Ето и малко снимки:Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар