Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам проблем, с алтернатора предполагам! Помощ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам проблем, с алтернатора предполагам! Помощ!

Колеги, имам следния проблем: когато си карам колата и няма пуснати никакви консуматори.........всичко е наред! НО когато пусна фарове(..., а сега са задължителни) или музиката и парното защото ми е студено и се набия и карам така в задръстванията на другия ден няма палене! ако обаче всичко това го правя и карам на дълго нямам проблен,но си мисля,че е така защото тогава колата е във високи обороти! Моля някой да помогне ако може, защото всички майстори казват ,че всичко е наред......,ама за мен не е!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Единствения критерий е замерване на тока за зареждане- щом е нормален тока- значи динамото си зарежда, а няма палене много често от дрът акомулатор- лятото си пали като нов, но падането на температурата с 15-20 гр.С направо го довършва.
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

акумулатора е Аделко и е на една година,а гаранциата му е две ! т.е. още е в гаранция
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Отиди да ти измерят капацитета с товарна вилка и да премерят гъстотата на електролита- все пак никой не е казал че гаранционните не скапват- та нали за това е гаранцията- още по- добре даже- може да ти го цменят с нов. ако сега не пали сутрин- я си представи като стегне якия студ- няма мъцане! :D задължително, обаче прди това си почисти или подмени клемите и провери кабела на масата дали дава добър контакт към купето. :D
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

На същото място, където те праща колегата Kimi_Raikonen ги накарай и да премерят зарядния ток.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Благодаря, Колеги в събота отивам при ел.техниците който ми продадоха акумулатора !

Коментар

Working...
            X