здравейте колеги.Имах проблем с парното и ми се наложи да свалям таблото.Всичко хубаво ама като го свързах отново таблото и хоп това проблемче ми цъфна като майска роза.Кво става ???.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.7 ТД свети лампа code
Collapse
X
-
Кодовата защита има връзки на няколко места, при това отваряне на таблото пай не си сложил някоя връзка като трябва, би трябвало да изгасне лампата веднага след като провери че кода е правилен и разрешава паленето и т.н. на двигателя и там още едни неща. Не ми казваш като ти свети лампата - можеш ли да палиш колата, караш ли я , всичко работи ли си ?? Или само е лошо контакт който предизвиква тази лампа да светне - демек утечка и светване, което пък трябва да е по слабо от нормалното светене ..... дай малко повече инфо, и може да ти пратя схема на тая защита - къде е вързана.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
-
Ето и отговора... трябва само малко да се потърси....хайде на готово, ама да не се свиква така:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20124A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Прегледал съм всичките мнения по въпроса,включително и това...На мен ми се случва за 2ри път...Първият път действах с + към клапана .... и трябва постоянно да е вързан докато работи колата...ина4е ако се прекъсне пак изгасва....Искам да попитам как мога да го махна тоя ТЪП Заводски имобилайзер !!! :
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар