Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%

Първо да кажа че изключително атрактивните им наименования не значат това което са на български, т.е. студено синьо/буквално/ и сребърна звезда, което много, много подвежда. Търсех точно това, което пише на опаковките, но след като купих и Кул Блу и Силвърстар, се оказа, че и двата вида лампи светят със съвсем обикновена жълта светлина. Вярно, + 50% си го имаше. Чел съм много теми по форума, че светят бяло, синьо, леко синкаво и т.н, обаче аз такова нещо не видях. В крайна сметка останах със Силвърстара, наистина осветяват много добре, но в никакъв случай не са силвър....
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

кул блу при мен си синее....
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%

la squadra azzurra написа:
      Първо да кажа че изключително атрактивните им наименования не значат това което са на български, т.е. студено синьо/буквално/ и сребърна звезда, което много, много подвежда. Търсех точно това, което пише на опаковките, но след като купих и Кул Блу и Силвърстар, се оказа, че и двата вида лампи светят със съвсем обикновена жълта светлина. Вярно, + 50% си го имаше. Чел съм много теми по форума, че светят бяло, синьо, леко синкаво и т.н, обаче аз такова нещо не видях. В крайна сметка останах със Силвърстара, наистина осветяват много добре, но в никакъв случай не са силвър....
      Преди да си правиш такива изводи за посочените осветителни елементи провери ли си системата на автомобила в това число стъкла на фаровете,рефлектори,напрежение влизащо във фара.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И при мен Cool Blue синее
        Fiat BRAVO 1.9JTD 105hp 1999
        182B4.000

Коментар

Re: За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%

la squadra azzurra написа:
          Аз карам с Осрам Куул Блу от 2 години и съм сменил много от тези крушки и мога да кажа 1000% че светят в Бяло, не в Жълто
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Какви парички излизат тези крушки?И от кой магазин?
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Аз карам с Силвър стар от 1 година и с добре регурирани фарове съм много доволен ,е не ги сравнявам с ксенон ама като за 10 годишен автобил са перфекни.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Executer написа:
                12лв. бройката, аз ги взимам от Практикер
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

В моя град H1 е 8.50лв. Има нов модел крушки на Osram - Light@Day мисля че беше модела. Пише, че е подходяща за каране през деня и с по-дълъг живот. Някои има ли вепчатления от този модел? Цената е 6лв
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

blagun написа:
                    Executer написа:
                    12лв. бройката, аз ги взимам от Практикер
                    моите са Н4 и ги взех от АвтоПлюс за по 9.50 това Куул Блу де
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

nanio написа:
                      В моя град H1 е 8.50лв. Има нов модел крушки на Osram - Light@Day мисля че беше модела. Пише, че е подходяща за каране през деня и с по-дълъг живот. Някои има ли вепчатления от този модел? Цената е 6лв
                      аз карах с такиванормално си светяти са с по-дълъг животбях ги карал 7-8 месеца и като ги свалих, нямаха следи от експлоатация
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Според моите наблюдения Силвърстар-ите светят доста по-добре от Куул Блу, а и имат по-дълъг живот. Куул Блу-то изгърмяха на петия месец (и двете), а силвърстар-а вече девети месец си даянят без проблем (карам целодневно на фарове).
                        Настоящата - Ford Focus ST
                        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                        Франкенщайн - R.I.P.
                        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Хм, купих и сини ментюги, май Пайлът/Pilot/ се казват, светят си бяло-синкаво, даже много добре, обаче Силвърстар е в пъти повече и ще остана пак с него,нищо че ми жълтее А иначе, Осрам-а го взех от Практикер, както и колегата каза, за 12 лв.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                          X