Първо да кажа че изключително атрактивните им наименования не значат това което са на български, т.е. студено синьо/буквално/ и сребърна звезда, което много, много подвежда. Търсех точно това, което пише на опаковките, но след като купих и Кул Блу и Силвърстар, се оказа, че и двата вида лампи светят със съвсем обикновена жълта светлина. Вярно, + 50% си го имаше. Чел съм много теми по форума, че светят бяло, синьо, леко синкаво и т.н, обаче аз такова нещо не видях. В крайна сметка останах със Силвърстара, наистина осветяват много добре, но в никакъв случай не са силвър....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%
Collapse
X
-
Re: За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%
la squadra azzurra написа:Първо да кажа че изключително атрактивните им наименования не значат това което са на български, т.е. студено синьо/буквално/ и сребърна звезда, което много, много подвежда. Търсех точно това, което пише на опаковките, но след като купих и Кул Блу и Силвърстар, се оказа, че и двата вида лампи светят със съвсем обикновена жълта светлина. Вярно, + 50% си го имаше. Чел съм много теми по форума, че светят бяло, синьо, леко синкаво и т.н, обаче аз такова нещо не видях. В крайна сметка останах със Силвърстара, наистина осветяват много добре, но в никакъв случай не са силвър....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: За Осрам Кул Блу и Силвърстар + 50%
la squadra azzurra написа:Първо да кажа че изключително атрактивните им наименования не значат това което са на български, т.е. студено синьо/буквално/ и сребърна звезда, което много, много подвежда. Търсех точно това, което пише на опаковките, но след като купих и Кул Блу и Силвърстар, се оказа, че и двата вида лампи светят със съвсем обикновена жълта светлина. Вярно, + 50% си го имаше. Чел съм много теми по форума, че светят бяло, синьо, леко синкаво и т.н, обаче аз такова нещо не видях. В крайна сметка останах със Силвърстара, наистина осветяват много добре, но в никакъв случай не са силвър....BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Какви парички излизат тези крушки?И от кой магазин?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
blagun написа:Executer написа:Какви парички излизат тези крушки?И от кой магазин?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
nanio написа:В моя град H1 е 8.50лв. Има нов модел крушки на Osram - Light@Day мисля че беше модела. Пише, че е подходяща за каране през деня и с по-дълъг живот. Някои има ли вепчатления от този модел? Цената е 6лв
Коментар
-
Според моите наблюдения Силвърстар-ите светят доста по-добре от Куул Блу, а и имат по-дълъг живот. Куул Блу-то изгърмяха на петия месец (и двете), а силвърстар-а вече девети месец си даянят без проблем (карам целодневно на фарове).Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Хм, купих и сини ментюги, май Пайлът/Pilot/ се казват, светят си бяло-синкаво, даже много добре, обаче Силвърстар е в пъти повече и ще остана пак с него,нищо че ми жълтее А иначе, Осрам-а го взех от Практикер, както и колегата каза, за 12 лв.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар