имам следното питане. къде мога да ми сменят лентовия кабел на airbag. купих колата със светеща лампа закарах я в александър ауто да го погледнат казаха ми че имам грешка за повишено съпротивление на шофьорския airbag и толкоз. свалих си волана и го премерих наистина съпротивлението на единия кабел беше доста 8ома. направих един бай пас преди и след лентовия кабел и съпротивлението е о.к 0.4ома проба но лампата не загасва. вероятно трябва да се изтрие грешката но аз не мога да катам така колата с кабела имам предвид. така че проблема ми е в лентовия кабел най вероятно е прекъснат някъде. та въпроса ми е къде може да ми сменят този кабел защото не ми се дават 300лв. на нова контактна плочка.Кoлега конкретизирай малко заглавието на темата си и ще получиш вероятно отговор.Примерно "Проблем с лентовия кабел за airbag"Tornado
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лентовия кабел за airbag
Collapse
X
-
Re: кабел
kluchar написа:както каза комплекта е доста скъп може да намериш някаде от моргите трудно се вади но става иначе той не се продава може и централата да е повредена може да се качи с ВИЗА и да се провери какво и е точноFIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
deadairplane
-
Re: Проблем с лентовия кабел за airbag
deadairplane написа:zombaiko написа:имам следното питане. къде мога да ми сменят лентовия кабел на airbag. купих колата със светеща лампа закарах я в александър ауто да го погледнат казаха ми че имам грешка за повишено съпротивление на шофьорския airbag и толкоз. свалих си волана и го премерих наистина съпротивлението на единия кабел беше доста 8ома. направих един бай пас преди и след лентовия кабел и съпротивлението е о.к 0.4ома проба но лампата не загасва. вероятно трябва да се изтрие грешката но аз не мога да катам така колата с кабела имам предвид. така че проблема ми е в лентовия кабел най вероятно е прекъснат някъде. та въпроса ми е къде може да ми сменят този кабел защото не ми се дават 300лв. на нова контактна плочка.Кoлега конкретизирай малко заглавието на темата си и ще получиш вероятно отговор.Примерно "Проблем с лентовия кабел за airbag"TornadoFIAT Marea 1.9TD/100
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар