Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

TV за колата и не само..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

TV за колата и не само..

Някой случайно да си е взел този модел http://zora.bg/main.php?p=promo&s_p=...d=7003&hotels= , нека се кажат мнения , плюсове и минуси, дори и като цяло за този калибър апарати. Искам да си взема нещо такова , не толкова за колата , а заради мобилността му и възможността да бъде и тук и там..

Не знаех ,че се предлагат със юсб входове вече.Има ли други марки с такива параметри да направим сравнение в цените.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз лично много им се кефя. Преди около 2 години си бях купил едно такова -http://cgi.ebay.ch/SUPER-7-LCD-TV-WI...ayphotohostingот Китай и струваше 100$. Оказа се, че е по лиценз на Sharp. Имаше много як тунер ( на хижа Здравец ловеше като лудо) и най-яката функция беше, че като го обърнеш с главата на долу, картината автоматично се обръщаше (позволяваше монтаж и на тавана на колата).За Crown, незнам как е качеството, но при тия екстри ми се струва, че цената си заслужава.
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Взех си преди 2 месеца Краун, но доста по-обикновен от този. Този доколкото схващам може да му бучнеш usb стикче и да гледаш филм. Не е лошо. Само искам да ти обърна внимание на едно капанче в цялата работа. Като търсихме навсякъде излизаха с тоя лаф за ’Възможност за работа на батерии’. Всъщност единствено този модел си имаше включена в цената кутийка (нещо не смея да го нарека ’докинг станция’ хехе), в която да сложиш батериите. За другите модели като питаш откъде да вземеш ти свиват рамене. Иначе като за качество - какво да ти кажа...зависи от сигнала. Но вече определено ще го вземаме с нас като ходим някъде. Отиваме ние в Еленския балкан в едно селце да си почиваме и предварително е уточнено - да, в стаята ИМА телевизор! Стигаме ние и се оказва, че телевизор има, ама програми няма. Пуснали там един Булсатком ама се примолваш вечер в механата да пуснат на еди кой си канал че да гледаш и ти, то па се оказа че не платен абонамента за месеца. Антена стайна също нямаха да ни дадат. Така че отсега има-няма телевизор - малкия бръмбар е с нас.

Коментар

Моделът е нов и ми попадна случайно от статия във вестник. Хареса ми главно карт-ридъра и ЮСБ-и порта, съпоставено с цената изглежда пефектно,но дали работи така не е сигурно.Краун-а не я знам каква марка е , предполагам китайска .Един колега сподели моите съмнения относно качеството на картината , а именно разделителната способност(по принцип не само за този модел),пикселите са с голям размер и ако има събтитри трудно става четенето.Друго което сподели, при тях в офиса били сложили фото-рамка с мултимедийни възможности(DiVX, AVI)през слот за карти и ЮСБ,пускали филм и след 15-20 минути почвало забиване , рестарти.Затова пuснах темичката,дали става нещо от тези играчки или все още са си само такива. Краун-а не мога да видя в действие, най-близкият магазин Зора ми е на 100км. в Шумен :DБлагодаря на писалите по темата, нека и други споделят впечатления. Колегата Is1 да каже къде почива в Еленският балкан! Хайде със здраве!

Коментар

Аз също си търся нещо такова но между 9" и 12" дисплей.За караваната ми трябва и гледах подобен размер в текнополис - много ми е малък "кинескопа" Възможноста на това да чете от карта е добра, обаче подозирам че може да има проблем с субтитрите и някои кодеци.
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз съм комбинирал две неща за детето отзад - DVD плейърче и стойка за него.http://www.categorynet.com/v2/images.../mp76b.jpgот Валиhttp://vali.bg/?group=75&article=643...content.php#и стойка за 59 лева от Технополис Vogel’s EMC-5000http://www.vogels.com/images/Lang/1/mainimages/main_119.jpgПлейърчето е повече от добро - чете абсолютно всичко и е със субтитри, които са малко малки. Но така или иначе се гледа от един метър. Любимо е на жената, що сериали се изгледаха - не е истина. Има всички AV входове и изходи и може да се подаде сигнала и към втори монитор. Определено не очаквах да е толкова добро, като се има в предвид че съм привърженик на Toshiba, а не на "кучи" марки. Това което ми допада е, че е с 24 месеца гаранция.

Коментар

Много искам да си взема ама като знам в какъв квартал живея ... на другия ден не искам да намеря колата разбита
                Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Аз си взех таквоз за 250 леваhttp://clubalfaromeo.com/forum/downl..._381.bmpИма какво ли не, даже има RGB вход за камера за заден ход, тия дни ще я монтирам
                  Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

@pinkoТва много шукар! От де го докопа, ако не е тайна?
                    Настоящата - Ford Focus ST
                    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                    Франкенщайн - R.I.P.
                    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Le Transporteur написа:
                      Колегата Is1 да каже къде почива в Еленският балкан!
                      На 3 километра от Елена, в едно селце казва се Яковци. На брега на язовир Йовковци. Не мисля че нацелихме най-точното място за спане, но пък си давам сметка че можеше да е много по-зле. Става дума за Ханче Яковци. Там ужким идеята е човек да се отпусне сред тишината, само дето в случая бе нарушавана от раздрънкан фризер кой знае защо изнесен в двора. Добре че къщата има зверска изолация та почти не се чува на затворен прозорец, но за кефа сутрин да отвориш прозореца и да чуеш само птичките - забрави. Други забележки - канала на банята леко позапушен. В механата вечер 2-3 селски юнака дразнещи. Ханчето е на локално парно и го пускат само ако им кажеш предварително. След което една 50 годишна жена излиза и почва уморено да буха с една брадва наръч дърва под погледа на шефа си. Пали се парното за един час - и до сутринта колкото съхраниш. Добре че както казах има зверска изолация, а и дебели одеяла. Иначе чистичко и спретнато.Прекарахме добре, но благодарение на това че решихме да не се ядосваме. Разходки на чист въздух около язовира. Един ден посветихме и на самата Елена (адски уморен град с адски уморени хора). Единия ден си купихме по кутия пица и седнахме на една огромна поляна (имаме си специални столчета такива рибарски) и с кеф се освинихме. А поляната голяма. И чистия въздух те бърка. Гледаш и си викаш - таз поляна 50-ина метра. Тръгваш да вървиш и се оказва 200 метра. Смутихме една полска мишка която си подаваше през 5 минути само нослето от дупката да види още ли сме там. За забележителности не мога да говоря. Нашето почиване е разходки и дремки на чист въздух, а не препускане по обекти.

Коментар

...

Коментар

Sven написа:
                          pinko твойто е найстина шукар. А има ли такова за от към шофьора? Ако не ти е проблем дай някоя снимка как седи в колата.
                          Ти ще гледаш или ще караш ?
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Sven написа:
                            pinko твойто е найстина шукар. А има ли такова за от към шофьора? Ако не ти е проблем дай някоя снимка как седи в колата.
                            Не съм го монтирал още, нямам никакво време. Другата седмица се надявам да стане, ще пусна снимки.Но телевизора си е гот, особено докато се кисне в задръствания - гледаш си новините, прогнозата на времето и т.н. Не задържително да гледаш, то си бърбори...Ето една снимчица как си зяпах прогнозата в бТВ във Мерцедес CL 600
                            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

pinko написа:
                              Ето една снимчица как си зяпах прогнозата в бТВ във Мерцедес CL 600
                              С тая снимка ме разкърти!И това V12... Отиде ми съня
                              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                              X