Колеги,от вчера алармата ми се включва сама и ме побърква,българска е и е още нова на около 5 месеца . Та въпроса ми е дали е някаква настройка или нещо се е развалила. Иначе заключвам колата без проблем, отключвам я пак без проблем ,но след около 20мин почва да пищи! Дистанционното ми е с 4 копчета, ако може това да ви улесни и съм забелязъл, че ако след като я заключа с бутон 1 и като натисна после 3 или 4 бутон май не пищи вече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алармата ще ме побърка!
Collapse
X
-
принципно има един потенциометър който се върти и я прави повече и по-малко чувствителна. поне при мене е така. мойта е от тия дето пищи с една музика, после се сменя, и така сменя няколко мелодии, 4 копчета, 1 и 2 за откл. , 3 за безшумно, 4 за не знам си какво, 2 степени на пищене - едната е само пиукане, другата е мелодиите. ако твойта е такава, възможно е втората степен (за силен шок, удар) да е настроена прекалено чувствително.
Коментар
-
kantarev написа:Ами ако знаех ама не ! Загубил съм някаде гаранцията ако някой мойе да изброи няколко аз ще се сетяStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
deadairplane
-
re
Както писа чичоИцо от Варна причини бол. По добрите аларми имат памет за минало събитие.Някои по броя на титканията на сирената когато се изключи алармата,някои по броя на миганията на светодиода и т.н.т.Хората са го измислили,без да е нужно да гадаем.Ако все пак си снимаш дистанционното,може би ще успея да ти помогна.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
kantarev написа:Офф ами немога щото нямам фото дигитално,но сега ще потърся из интернет някаква инфо за моята аларма,само знам че струва мисля към 60 лв или 65лв и е българскаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Най-добре е да идеш там, където са ти я монтирали и да ти я програмират наново. Отнема само няколко минутки. Преди време при ровене из релетата без да искам бях затиснал скрития сервизен бутон, с което някои от функциите на алармата не действаха. Отидох при автоалармаджиите и те буквално за 3-4 мин я препрограмираха наново.Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар