Колеги,от вчера алармата ми се включва сама и ме побърква,българска е и е още нова на около 5 месеца . Та въпроса ми е дали е някаква настройка или нещо се е развалила. Иначе заключвам колата без проблем, отключвам я пак без проблем ,но след около 20мин почва да пищи! Дистанционното ми е с 4 копчета, ако може това да ви улесни и съм забелязъл, че ако след като я заключа с бутон 1 и като натисна после 3 или 4 бутон май не пищи вече!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алармата ще ме побърка!
Collapse
X
-
принципно има един потенциометър който се върти и я прави повече и по-малко чувствителна. поне при мене е така. мойта е от тия дето пищи с една музика, после се сменя, и така сменя няколко мелодии, 4 копчета, 1 и 2 за откл. , 3 за безшумно, 4 за не знам си какво, 2 степени на пищене - едната е само пиукане, другата е мелодиите. ако твойта е такава, възможно е втората степен (за силен шок, удар) да е настроена прекалено чувствително.
Коментар
-
kantarev написа:Ами ако знаех ама не ! Загубил съм някаде гаранцията ако някой мойе да изброи няколко аз ще се сетяStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
deadairplane
-
re
Както писа чичоИцо от Варна причини бол.По добрите аларми имат памет за минало събитие.Някои по броя на титканията на сирената когато се изключи алармата,някои по броя на миганията на светодиода и т.н.т.Хората са го измислили,без да е нужно да гадаем.Ако все пак си снимаш дистанционното,може би ще успея да ти помогна.
Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
kantarev написа:Офф ами немога щото нямам фото дигитално,но сега ще потърся из интернет някаква инфо за моята аларма,само знам че струва мисля към 60 лв или 65лв и е българскаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Най-добре е да идеш там, където са ти я монтирали и да ти я програмират наново. Отнема само няколко минутки. Преди време при ровене из релетата без да искам бях затиснал скрития сервизен бутон, с което някои от функциите на алармата не действаха. Отидох при автоалармаджиите и те буквално за 3-4 мин я препрограмираха наново.Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар