На пунтото горе при часовника лампата която свети при отворена врата или по точно както си го нагласиш Та врътката дето си го глася нещо отказва - като го сложа на положение да ми свети при отворена врата свети постоянно и при затворена врата.Та сега ми е да не свети никога...от какво може да е станало това и как да го оправя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Осветлението в купето
Collapse
X
-
Най-вероятно ти се е извадила (счупила) контактната пластинка на копчето (плъзгача). Отвори и пробвай да го възстановиш с поялник, каноконлит или с пистолет за силикон. Ако не подлежи на ремонт - ново.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
А как се вади ? на мареа-та поне има книжка а на пунтото няма....И още 1 проблемче клаксона спря да свири проверих бушона здрав е но и да натискам не свири...вчера като запалих колата пробвах свирна още беше студена,но след тва като пробвах пак не иска...и преди няколко дена така натискам клаксона не свири..след малко свирне.Ама сега май умря тотално освен бушон кво да видя да се почисти ли..май съм с 2 клаксона в предната броня да е изгорял 1-я др ще свири ми се струва...та насоки някакви...или да си отида на жичкаджия.Без ърбег съм на волана....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:А как се вади ? на мареа-та поне има книжка а на пунтото няма....И още 1 проблемче клаксона спря да свири проверих бушона здрав е но и да натискам не свири...вчера като запалих колата пробвах свирна още беше студена,но след тва като пробвах пак не иска...и преди няколко дена така натискам клаксона не свири..след малко свирне.Ама сега май умря тотално освен бушон кво да видя да се почисти ли..май съм с 2 клаксона в предната броня да е изгорял 1-я др ще свири ми се струва...та насоки някакви...или да си отида на жичкаджия.Без ърбег съм на волана....FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар