Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой слагал ли си е CD чейнджър на фиата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой слагал ли си е CD чейнджър на фиата?

Имам Fiat Brava TD100 и оригинално си имам извод за CD в багажника. Някой знае ли къде се продават по ефтини CD чейнджъри, ако може да четат mp3 още по добре, защото, като проверих държат доста високи цени а ми е мерак да пробвам, как ще се чува, защото отпред си има оригинални за управление бутони на стерео пакета на колата?

Оригиналните чейнджъри НЕ поддържат мр3 формата.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Моят чейнджър също не чете мп3.Но пък е с 10 диска
      N.Y. State of Mind

Коментар

аз търсих да си взимам за пунтото някакъв changer, но след като и в блаупункт (радиото ми беше такова) не можаха да ми помогнат - реших да си взема директно едно MP3 и всичко се оправи ... благодарение на Kuku таблото ми не изглежда грозно, а си е нормално ... не ми трябва чейнджър, след като си имам CD ...

Коментар

Точно така си е ,а вече и с тези слотове за SD карта и USB си решаваш и проблема с досадните дискове и притеснения ,че може да се развали оптика и.т.н.Аз мисля дори да ъпгрейдвам на такова http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025703 с въпросните входове.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

По добре това:
            Прикачени файлове
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

От близо половин година ползвам това http://www.technomarket.bg/product_d...3800Освен че има SD/MMC слот и USB хост, в радиото има и 1GB Флаш памет (а има и модел с 2). Безпроблемно копира от CD/SD/USB във вградената памет, а и прави запис от радиото.Не си спомням дали изобщо някога съм пъхал в него CD. Та според мен времето на диск чейнджърите вече е минало ...Знам че има хора с предубеждение към подобни марки, но този модел е много сполучлив и за цената си предлага задоволително качество. Ако нямате някакви специални претенции да озвучавате целия паркинг и сте със стандартните колони в колата горещо го препоръчвам. А и изглежда красиво

Коментар

Това, че е китайско NEO, не означава непременно, че е боклук, "марковите" свирки също са китайски сглобки. Просто плащаме фирма.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V

Коментар

Rokambol написа:
                  Това, че е китайско NEO, не означава непременно, че е боклук, "марковите" свирки също са китайски сглобки. Просто плащаме фирма.
                  Не е баш така ама айде.Случвало ли ти се е да купиш нещо немарково и да се окаже, че не работи.В случая става въпрос за портативно ЦД-МП3 "марка" NOVA, което още от началото не четеше дисковете, прескачаше, зацикля. Е, да ти се е случвало такова нещо на Сони, Пайниър и т.н.Втори случай, с електрически трион "марка" Agoyoma купена от Метро.Пускаме я и хоп, изненада. Не работи. Всъщност каква ти изненада, то при такиванеща по-скоро е изненада ако работи. Естествено я смениха без проблеми, ама дали е нормалночисто ново нещо от магазина да не работи.Това не означава, разбира се, че всичко е боклук, но съм предпазлив и избягвам да купувам подобни неща,още повече, че има добри марки на нормални цени.При такива китайски и незнайни марки съм забелязал, че дори и електрониката да е добре,механиката сдава багажа изключително бързо. Например moeto Sony за да прескочи, не знам през каквадупка трябва да мина, в същото време Елит-и на по няколко месеца прескачат и без дупки п.с. Още един пример с домашна система TCM. ЦД-то работи точно 1 месец, след което спря да четедискове. Тъй като беше още в гаранция, го дадохме да го оправят. Работи още една седмица и дотам беше.Сега слушат само радио.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                  X