Имам Fiat Brava TD100 и оригинално си имам извод за CD в багажника. Някой знае ли къде се продават по ефтини CD чейнджъри, ако може да четат mp3 още по добре, защото, като проверих държат доста високи цени а ми е мерак да пробвам, как ще се чува, защото отпред си има оригинални за управление бутони на стерео пакета на колата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой слагал ли си е CD чейнджър на фиата?
Collapse
X
-
аз търсих да си взимам за пунтото някакъв changer, но след като и в блаупункт (радиото ми беше такова) не можаха да ми помогнат - реших да си взема директно едно MP3 и всичко се оправи ... благодарение на Kuku таблото ми не изглежда грозно, а си е нормално ... не ми трябва чейнджър, след като си имам CD ...
Коментар
-
Точно така си е ,а вече и с тези слотове за SD карта и USB си решаваш и проблема с досадните дискове и притеснения ,че може да се развали оптика и.т.н.Аз мисля дори да ъпгрейдвам на такова http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025703 с въпросните входове.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
От близо половин година ползвам това http://www.technomarket.bg/product_d...3800Освен че има SD/MMC слот и USB хост, в радиото има и 1GB Флаш памет (а има и модел с 2). Безпроблемно копира от CD/SD/USB във вградената памет, а и прави запис от радиото.Не си спомням дали изобщо някога съм пъхал в него CD. Та според мен времето на диск чейнджърите вече е минало ...Знам че има хора с предубеждение към подобни марки, но този модел е много сполучлив и за цената си предлага задоволително качество. Ако нямате някакви специални претенции да озвучавате целия паркинг и сте със стандартните колони в колата горещо го препоръчвам. А и изглежда красиво
Коментар
-
Rokambol написа:Това, че е китайско NEO, не означава непременно, че е боклук, "марковите" свирки също са китайски сглобки. Просто плащаме фирма.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар