Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпросче относно крушките за Ксеноновите системи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпросче относно крушките за Ксеноновите системи

Първо здравейте,питането ми е такова, гледам в интернет се предлагат какви ли не вече все по-евтини и по-евтини комплекти тип направи си сам. само че ми е интересно едно. Говорим за биксеноните Н4. Единият модел крушки е като на Н7 но като се включи на къси и се измества самата стъклена капсула. По-точно накланя се в едната посока, а другият модел са със метален корпус който скрива половината капсула и когато се включи на къси, стъкленият капсул не се накланя ами се прибира навътре. Интересно ми е кой от двата са по ОК за ползване и как точно става работата на къси и дълги при положение че крушките или са си покрити на половина непрекъснато и светят само отдолу примерно, а пък другите няма какво да ги покрива и си осветяват целият фар независимо дали си на къси или дълги. Имам си на идея какво представлява обикновената Н4 крушка и за това ми е инересно понеже при нея когато си на къси и свети едната жичка която е със миниатюрно рефлекрторче и свети само половината фар, а като се вкючат дългите светва другата жочка която не е покрита с нищо и осветява целия фар. и за това ми е интересно съшо при тази смяна от халогени на HID дали не се промявна ефективноста на самият фар, то че свети по силно и по-наситен цвета, то това е ОК ама се пак.ако нещо не съм обяснил правилно или съм пропуснал моля поправете ме УСПЕХИ!!!
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

хаиде де колеги никой ли няма запознат по темата да ме светне и мен? или съм объркал нещо по описанието на въпроса
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

КСЕНОН

НАМЕРИ СХЕМАТА НА ЗАХРАНВАНЕТО И КРУШКИТЕ СА ПО 25ЛВ ЗА 100ТИНА СВЕТВААКО ИМА СХЕМА ШТЕ ЗГЛОБИМЕ"ВОЛТРОН"
      karam fiat 1992 tempra karburator
      0889340995

Коментар

ами търсих, но зе сега безуспешно. иначе да крушките по ибей са толкоз, вярно че ментаци но за тези пари... ега изкарат поне година
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast

Коментар

я виж тук малко е принципна схемката, но засега толкоз http://www.freepatentsonline.com/668...cep050ahx.html
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast

Коментар

mne

далече са от истината аз имам за металхалогени ма ни не варши работаи аз ровя ама не капва нищоя кажи от каде да си купя евтини метанови бутилки
            karam fiat 1992 tempra karburator
            0889340995

Коментар

е това вече не мога грам да помогна. може някъде от газаджиите които слагат метан но си нямам и на идея. Сори!
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
              X