Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравата ми неработи на бензин

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Бравата ми неработи на бензин

    Тази кола ме побърка . От два месеца карам само на газ защото не работи на бензин . Една сутрин отказа да запали и от тогава се мъча да разбера какво и е. Прекарах два кабела до бензиновата помпа и тя си бачка, нестига ток до нея. Проверих и инерционния прекъсвач и от него не е. Някой знае ли какво може да е или ако знаете някой добър жичкаджия да ми даде телефона.

    #2
    Как разбра че не ходи ток до нея? Като дадеш контакт помпата работи само няколко секунди.Трябва да шунтираш релето да има постоянно ток,и после премери налягането напомпата.

    Коментар


      #3
      бензин

      а отвори ли маркучите дали излиза бензин както казва колегата дали има някакво налагане ако не вярно може да се подаде + на жицата към релето или самото релет не работи или от ECU неподава + може да се оправи на човек от форума имаше подобен провлем не идваше +от ECU но така си и остана + от котактния ключ което не е право но става може и да неработи ключа ГАЗ/БЕНЗИН може и някаде да прекъсват + към помпата като работи на газ и там нещо де нее както трябва
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        Сам няма да мога да се справя , ако знаете някой добър ел. техник да ми дадете негов телефон моля ви се. Четох някаде че в Дружба има добар техник който бачка в Вантотрейд но не му знам телефона.

        Коментар


          #5
          пробвай в сервиз DKV - в края на Искърско шосе. Мисля, че са компетентни по въпроса. Тел: 0887770095 - Димитров

          Коментар


            #6
            напиши го още веднъж !!!

            Коментар


              #7
              Пича е подавал директно ток на помпата от акумулатор и тя работи, значи ПОМПА- ОК,спира да се мисли за нея и се търси бушончето- 15А, което е преди помпата= обикновено го слагат пред чистачките в кутия зад двигатела, но за различните кубатури е на различно място, така че трябва да се намери и да се смени с друго, има и ключ за спиране на помпата при инцидент- слагат го под седалката на шофьора отпред- при удар- исключва помпата, може и невнимателно да се ритне при влизане и пак изключва. Това е.
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

              Коментар

              Working...
              X