От скоро започна да ми създава проблеми, в началото при даване ’на контакт’ вентилатора просто не се включва, но когато извадя и вкарам обратно захранващата букса се включва и работи известно време напълно нормално (маналява се и се увеличава без проблеми силата на въздушния поток), и така си работи до следващото вадене и слагане на ключа, след това (след ден) спря да върши работа тоя номер, след като извадя и сложа обратно буксата когато колата е на контакт се включва вентилатора за малко и после спира сам или след като намаля силата му се спира и после колко и да го увеличавам не се включва, ако се извади и постави неколкократно пак се закрепва временно до загасването на колата, какъв може да е проблема, защото двгателчето на вентилатора си е наред според мен, но нещо друго не е, а и евентуално колко ще ми струва подмяната на прецаканата част и как може да установя в кое е проблема, просто е АД така колата - сутрин стъклата се запотяват, а после като се вдигне темперетурата не се трае...
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар