ами при касетофона отпред не излизат !някой знае ли къде стигат тези кабели за задните колони?браво ’95г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кабелите за задните коплони на Браво - къде свършват ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Re: Враво
kluchar написа:Ето провери тук или тук, ако не нови.
Коментар
-
u_bo
Interceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я няма
Коментар
-
Да и аз се чудя къде излизат тези кабели. На Бравата има отзад кабели, няма монтирани колони и съответно отпред буксата има кабели само за предните колони, а тези за задните точно къде свършват и аз искам да знам. След време ще си сложа по-хубав касетофон и искам да имам и отзад колонки, но трябва да открия точно къде свършват тези кабели първо.Колеги помагайте!Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
u_bo
Re: кабели
kluchar написа:отвори там кадето е мястото за касетофон вътре трябва да са
Коментар
-
Re: кабели
kluchar написа:отвори там кадето е мястото за касетофон вътре трябва да саFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
u_bo написа:Interceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я нямаFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:u_bo написа:Interceptor написа:Е как така не излизат?!? Цялата букса ли я нямаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
u_bo
дамсвършват в таблото с бушони в ляво пред шофьора.това ми отне 5 минути да ги намеря НО за 90 минути не можах да намеря къде отиват кабелите от касетофона за да се разклонят към двете врати и двете предни колони затова си дръпнах два кабела за всеки канал от касетофона до буксата където ’СВЪРШВАТ’ (идват от багажника в едната част и отсреща са празни гнезда без кабели)та ако някой е намирал къде се разклоняват кабелите от касетофон AD182L да драсне един ред че ми е интересно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар