Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аудио за Фиат Браво

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Аудио за Фиат Браво

    просто искам съвет .... мисля да махам фабричното да си сложа едно хубаво с MP3 и да се кефя...ама панел от къде да взема и някакви кабели ли ми трябват ...от Велико Търново съм и си нямам на идея от къде да си зема тия неща ... пробвах панел да поръчам от http://www.axm-auto.com/ ама казаха че нямат в наличност .. предварително благодаря за каквато и да е помощ
    Fiat Bravo '95, 1.8 16v

    #2
    Цена 32 лева. Пасва идеално в дупката на стария касетофон. Капакът е трепач.Купих го от Кацарски - http://www.k99bg.com/SupplyCondition.aspВътре си поместваш каквото искаш плейър. Кабели има достатъчно бравата, няма нужда от никакви да купуваш.
    Brava 1.6 16V, Бензин

    Коментар


      #3
      гледах го това ама не стой ли неестествено ? тая пластмаса ми са струва тей ... и тоя капак как действа дига ли са или са маха напълно за да бутам цд-то .... и също ако е с дистанционно няма да фаща през него нали .... хмми освен тоя панел други нема ли мн въпроси питам....ако можеш ще снимаш ли твоето да видя как стой :P
      Fiat Bravo '95, 1.8 16v

      Коментар


        #4
        По мое лично мнение това е доста кофти иразботка. То по-добре дупка да зее там, вместо да сложа подобен фалшив капак.@devailo вземи си само преходник от някъде и това е. Има в www.avitel-bg.com (пиши им на email), макар че са кофти, но нямаш друг избор. От хубавите преходници вече не знам да има някъде.Кабели не ти трябват. Колата си има кабели. Само, ако искаш да слагаш субуфер ще ти трябва окабеляване от акумулатора до багажника, но подобна стъпка вероятно не те блазни!

        Коментар


          #5
          какво е преходник ? и съм Devailo :D
          Fiat Bravo '95, 1.8 16v

          Коментар


            #6
            OK, sorry за грешката в ника ти.Преходник е това:http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...d&image_id=383 (това е хубавият преходник)Пластмаса, която се слага след като свалиш фабричния касетофон на колата. Приспособява стандартен CD Player към таблото.

            Коментар


              #7
              ахх ... туй било аз го наричах панел :D ам от авител какви са .. сега само таквоз ми трябва че искам да си слушам хип хопа в колата на mp3 CD :P
              Fiat Bravo '95, 1.8 16v

              Коментар


                #8
                шантавия капак служи само за маскировка, когато не си в колата.Когато си влезеш в бравката, махаш капака нанякъде, слагаш панела и си плейваш. дистанционно през него не хваща.Пластмасата е досущ като другите пластмаси по таблото (поне при мен) и си стои съвсем естествено. Трябва да се загледаш по-внимателно, за да разбереш, че е камуфлаж. Нощно време пък съвсем не можеш да го разбереш.
                Brava 1.6 16V, Бензин

                Коментар


                  #9
                  поръчах вече кото стане стане мерси за инфото е то, ако си пусна музиката и сложа капака от горе пак яко налиedit: ами като поръчам ми прай грешка .. и после като погледна кошницата поръчката я има в графа "поръчки" а я няма в "изпратени"туй какво означава ?
                  Fiat Bravo '95, 1.8 16v

                  Коментар


                    #10
                    означава тъпотия.И аз пробвах да поръчвам през сайта, иска ми регистрация, глупости на кълбета. Звънях им по телефона, казаха да ходя в магазина най-добре.Магазинът им е заврян на тъпо място в тъп квартал без табели по улиците. Пред магазина има дървета и крият табелата. Кретения. При това БГмапс не дават съвсем точна карта на района, или пък от общината са разместили улиците.Не знам как биха се справили с доставка до друг град.
                    Brava 1.6 16V, Бензин

                    Коментар


                      #11
                      Аз моя панел си го купих от TOYAGA гр.Плевен и е с доста задоволително качество на изработка. Цената е 29лева.
                      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

                      Коментар


                        #12
                        А къде по-точно се намира този магазин на TOYAGA в Плевен, че аз често ходя, но обиколих по центъра и нещо не можах да го намеря.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                        Коментар


                          #13
                          Ако искате да купите от Авител просто им напишете email и им кажете да Ви го пуснат по куриер. Аз съм купувал от тях по този начин и всичко беше точно. Сайта им е бъгав и не се опитвайте да поръчвате през него.

                          Коментар


                            #14
                            направо незнам какво става...поръчах от авител , после ми званят от кацарски99 отказах им, и ся не са ми са обадили от авител да потвардя....ако трябва де хм дано да съм поръчал и да получавам скоро че ми писна да чакам
                            Fiat Bravo '95, 1.8 16v

                            Коментар


                              #15
                              пуу докараха ми и веднага си зех едно пионерче .. и ся си житкам рапа в колата yesss
                              Fiat Bravo '95, 1.8 16v

                              Коментар

                              Working...
                              X