Преди седмица си купих Брава 1,6 и днес за втори път мигачите работеха /по скоро не работеха/ когато си поискат. А в София това си е ужас. Първият път когато изчезнаха ги нямаше никакви, но на другия ден си работеха без проблем. Сега уж работеха и по време на завиване най неочквано изключват, при следващ опит могат да сработят нормално или въобще да не реагират. Тези капризи важат и за леви, и за десни, и за аварийни. Общощто и при двата случая ми се струва, че е влагата, но въобще не съм сигурен. Ще ви моля да изкоментирате проблема, пък ако може и някой полезен съвет като за дилетант! Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мигачи - ту ги има, ту ги няма!
Collapse
X
-
Колега, намери релето на мигачите - пускаш на аварийки когато ти работят и намираш в колата кое реле цъка - обикновено се намира до пушоните. След това го виж дали не се е поизмъкнало от леглото си - сличвало ми се е това. Почисти му клемите, ако ти се струва че много леко влиза натегни всички крачета много леко в някоя посока и виж дали проблема продължава. Ако да - най добре е когато изчезнат прио електричар да ти търси проблема. Ама аз смаятам че е от релето - ако намериш от някъде едно резервно реле - смени го и виж дали ще имаш проблеми.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Реклама
Collapse
Коментар