Здравейте, наскоро купих такъв фиат със фабричен чейнджър блаупункт с малка навигация имам два проблема единия е че дисплея се вижда като бар код целия или като работи малко го обръща като негатив,не знам на какъв принцип е затова не коментирам какво е изгоряло да не ми се смеете,другия ми проблем е че има едно копче като слушалка като го натисна панела се отваря и се вижда че има място да се сложи диск като обикновенно сиди но като се опитам да го сложа не ми позволява като че има диск вътр и започва да се чува сигнал като от телефон,маи доста тъпо обяснявам но се надявам че има хора който ще разберат какво говоря.този дисплей сменя ли се и има ли борд компютър и защо по дяволите в Италия не говорят английски или немски))))благодаря :D http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...f1=detailstowa e link ot kojto move da se widi za kakwo stawa duma
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със дисплея на касетофона за фиат пунто 1.2 2001
Collapse
X
-
Без да знам какво представлява точно дисплят ти, според мен може да имаш разпоени крачета на самия дисплей. Обикновено изписаното е неясно, а като го потупаш леко се променя изписаното. Сваля се касетофона и се презапоява. Ако не търсиш друг дисплей и го сменяш. Обикновено от същия модел касетофон с друг проблем.На втория въпрос не разбрах въобще ли не приема диска или го изхвърля или ...?Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
-
въобще не ми дава да го пъхна все едно има вече диск,дори се чудя дали е място за диск ама е според мен като на старите сидита дето се виждат едни кечета,но най интересното е че не мога да намеря еджект на касетофона и защо се отваря при натискане на бутон с изобразена телефонна слушалка,просто все едно пада шпанела като на сидитата където на панела няма място за диск
Коментар
-
Привет,За съжаление неизвестно за мен защо но не ми отваря линка за снимката но няма значение.Явно имаш проблем с лентовия кабел към панела ... тъй като както си забелязал се отваря за да сложиш CD има лентов кабел до към панела.А по втория ти въпрос, не се притеснявай това е нормално когато вкараш диск там да не ги приема.... там се слага DVD -то с карта за навигацията, ако имаш диск вътре при отворен панел има в левия горен ъгъл копче от вътрешната част на панела за изваждане на диска за навигацията.Езика се сменя има много други езици, само проблема е че е доста забутано меню и при твоето ложение с разваления дисплей незнам дали мозеж да стигнеш до там.ПоздравиFiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар