Здравей те, забелязах че имам две букси на колата който не са включени никъде. Ако може да ми каже някой за какво са.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Букси
Collapse
X
-
Ами на първата снимка това 99,9% са ти кабелите, които трябва да влезнат във въпросния резистор за перките.Виж, ако са дебелички така, че през тях да има възможност да подкара перките значи са тези жици, ако са супер тънички значи не са те. Аз мисля, че това са твоите жици за резистора.Втората букса наистина изглежда като за халогени. Ако имаш халогени и единия не работи, тогава може би това ти е решението. Ако имаш и той работи значи не знам от къде може да е тази жица. Ако нямаш халогени това е подготовката за тях.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Tornado написа:Много ми е чудно BO буксата от първата снимка с колко зор ще я закачиш чак в долната част на радиатораA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Букси
Здравей,Така като гледам буксата на първата снимка е за помпичката за пръскалките на фаровете. Окабеляването си го има, дори и да нямаш пръскалки.Най-лесно можеш да провериш дали съм прав, е като закачиш пробна лампа на буксата, дадеш на контакт, пуснеш фаровете на къси и дръпнеш лостчето на чистачките за пръскане на предното стъкло. Ако лампата светне - значи съм прав, ако не светне - тогава вече не знам
Коментар
-
Ka3BaM написа:Така е първата е за това, но втората не знам за какво е. Ако е за халогените няма как да затворя веригата, поради липсата на копчето на халогените.
Коментар
-
lov написа:Ka3BaM написа:Така е първата е за това, но втората не знам за какво е. Ако е за халогените няма как да затворя веригата, поради липсата на копчето на халогените.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар