Не работи понякога дясното ел.стъкло,въпроса ми е някой разглобявал ли е централната конзола,освен бутоните за управлението има ли нещо друго като реле ...Като чукна конзолата отляво или отдясно на бутоните прозореца проработва,във вратата всичко е ’Ок.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.стъкло в Punto 2
Collapse
X
-
krusanov написа:Извинявам се за отклонението от темата, но искам да попитам как се сваля ръчката за вдигане и сваляне на задните прозорци на Punto 2, които са механични. Искам да махна кората и само това ме спира. Гледах, натисках, но се отказах, за да не я счупя.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:krusanov написа:Извинявам се за отклонението от темата, но искам да попитам как се сваля ръчката за вдигане и сваляне на задните прозорци на Punto 2, които са механични. Искам да махна кората и само това ме спира. Гледах, натисках, но се отказах, за да не я счупя.
Коментар
-
ръчка за сваляне на стъкла
ръчка за сваляне на стъклатук има всичко невиждам да са е нарисували скобата но трябва да е №9служи като зегерка вади се с една остра тел закривена на вътре и върха на вън ето тукhttp://91.92.0.122:7080/navi?COUNTRY...D=1&GUI_LANG=N
Коментар
-
Аз съм махал на моето, надали има разлика м/у Пунто 1 и Пунто 2 в конструкцията на дръжките. Имам един руски инструмент за махането на тези скоби, но сега съм на работа и немога да го снимам, като се прибера дано не забравя да го направя.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар