Последните дни ми се върти в главата да си подобря звука в колата, но не знам точно на какво да се спра. В момента съм с фабричните колони в предните врати, две елипси alpine на кората и плеъра е Sony Gt410U. Всичко е добре, но ми се ще баса да е по-плътен като целта не е да се чувам по улицата, а просто да е по-плътно. Разбира се не искам да отделям огроман сума - 200-300 лв. някъде. Така като гледам с тези пари може да се вземе усилвател и отделно бас или пък може да се сложи готово решение или така наречените активни басове, където колоната и усилватела са интегрирани в едно. Нека чуя съветите ви, вярвам че има хора разбиращи доста от аудио във форума, мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми съвет за аудио
Collapse
X
-
Re: Трябва ми съвет за аудио
3p написа:Последните дни ми се върти в главата да си подобря звука в колата, но не знам точно на какво да се спра. В момента съм с фабричните колони в предните врати, две елипси alpine на кората и плеъра е Sony Gt410U. Всичко е добре, но ми се ще баса да е по-плътен като целта не е да се чувам по улицата, а просто да е по-плътно. Разбира се не искам да отделям огроман сума - 200-300 лв. някъде. Така като гледам с тези пари може да се вземе усилвател и отделно бас или пък може да се сложи готово решение или така наречените активни басове, където колоната и усилватела са интегрирани в едно. Нека чуя съветите ви, вярвам че има хора разбиращи доста от аудио във форума, мерси предварително.>>JDM<<
-
Re: Трябва ми съвет за аудио
rollin написа:3p написа:Последните дни ми се върти в главата да си подобря звука в колата, но не знам точно на какво да се спра. В момента съм с фабричните колони в предните врати, две елипси alpine на кората и плеъра е Sony Gt410U. Всичко е добре, но ми се ще баса да е по-плътен като целта не е да се чувам по улицата, а просто да е по-плътно. Разбира се не искам да отделям огроман сума - 200-300 лв. някъде. Така като гледам с тези пари може да се вземе усилвател и отделно бас или пък може да се сложи готово решение или така наречените активни басове, където колоната и усилватела са интегрирани в едно. Нека чуя съветите ви, вярвам че има хора разбиращи доста от аудио във форума, мерси предварително.А щом колегата казва, че има колони за кората мисля. че комбитата нямаха кора не помня
-> седанче требе да е :D А иначе ще помоля колегата да даде снимки на задните колони за да видя как седи защото и аз мисля да слагам елипси отзад, ама все си мисля, че ще седи кофти.
Коментар
-
Колата е мареа седан (мареа хечбек няма). В багажника имам 60л. бутилка залепена за седалките и останалото място е свободно, но разбира се не искам да го използвам цялото. Относно 10" или 12" не съм запознат за да се спра конкретно на размер, затова и пуснах темата и все пак водещи са повече парите от колкото размера, така че очаквам предложения. За колегата който иска снимки, ще гледам тия дни да я снимам и ще ги постна - според мен не е зле.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
3p написа:Колата е мареа седан (мареа хечбек няма). В багажника имам 60л. бутилка залепена за седалките и останалото място е свободно, но разбира се не искам да го използвам цялото. Относно 10" или 12" не съм запознат за да се спра конкретно на размер, затова и пуснах темата и все пак водещи са повече парите от колкото размера, така че очаквам предложения. За колегата който иска снимки, ще гледам тия дни да я снимам и ще ги постна - според мен не е зле.Или беше циганско изпълнение или не и върви просто, а колега ти имаш ли колони в задните врати?Мерси предварително за това, че щепостнеш снимки.
Коментар
-
Ами да започнем от ниските. Трябва ти нещо такова http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09007366 като има и по-малки, като аз те разбрах че търсиш качествен взук, така че може да се спреш и на по-малки като размер, резултата е налице. От там нататък може да си подмениш стандартните говорители в колата с нящо по-добро. Качество търси в Technics (Panasonic), Sony (Xplode), Pioneer. Като първите оригинални тук почти не се намират може да се спреш на Паенър като и цените им са поносимиВсичко това съгласувано с един качествен усилвател http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021721 , http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09002413 ще се получи доста прилично
Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар