Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ми съвет за аудио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва ми съвет за аудио

Последните дни ми се върти в главата да си подобря звука в колата, но не знам точно на какво да се спра. В момента съм с фабричните колони в предните врати, две елипси alpine на кората и плеъра е Sony Gt410U. Всичко е добре, но ми се ще баса да е по-плътен като целта не е да се чувам по улицата, а просто да е по-плътно. Разбира се не искам да отделям огроман сума - 200-300 лв. някъде. Така като гледам с тези пари може да се вземе усилвател и отделно бас или пък може да се сложи готово решение или така наречените активни басове, където колоната и усилватела са интегрирани в едно. Нека чуя съветите ви, вярвам че има хора разбиращи доста от аудио във форума, мерси предварително.
    Lancia Y, 1.2, 60

Re: Трябва ми съвет за аудио

3p написа:
    Последните дни ми се върти в главата да си подобря звука в колата, но не знам точно на какво да се спра. В момента съм с фабричните колони в предните врати, две елипси alpine на кората и плеъра е Sony Gt410U. Всичко е добре, но ми се ще баса да е по-плътен като целта не е да се чувам по улицата, а просто да е по-плътно. Разбира се не искам да отделям огроман сума - 200-300 лв. някъде. Така като гледам с тези пари може да се вземе усилвател и отделно бас или пък може да се сложи готово решение или така наречените активни басове, където колоната и усилватела са интегрирани в едно. Нека чуя съветите ви, вярвам че има хора разбиращи доста от аудио във форума, мерси предварително.
    Ми кажи за каква кола става въпрос-в смисъл колко място можеш да отделиш от багажника.Колата комби ли е;хечбег или седан?Какъв да е говоритела 10’’ или 12’’?
    >>JDM<<

Коментар

Re: Трябва ми съвет за аудио

rollin написа:
      3p написа:
      Ми кажи за каква кола става въпрос-в смисъл колко място можеш да отделиш от багажника.Колата комби ли е;хечбег или седан?Какъв да е говоритела 10’’ или 12’’?
      Мареа хечбег аз не съм виждал, ако има кажи от къде да си купя А щом колегата казва, че има колони за кората мисля. че комбитата нямаха кора не помня -> седанче требе да е :D А иначе ще помоля колегата да даде снимки на задните колони за да видя как седи защото и аз мисля да слагам елипси отзад, ама все си мисля, че ще седи кофти.

Коментар

Колата е мареа седан (мареа хечбек няма). В багажника имам 60л. бутилка залепена за седалките и останалото място е свободно, но разбира се не искам да го използвам цялото. Относно 10" или 12" не съм запознат за да се спра конкретно на размер, затова и пуснах темата и все пак водещи са повече парите от колкото размера, така че очаквам предложения. За колегата който иска снимки, ще гледам тия дни да я снимам и ще ги постна - според мен не е зле.
        Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

3p написа:
          Колата е мареа седан (мареа хечбек няма). В багажника имам 60л. бутилка залепена за седалките и останалото място е свободно, но разбира се не искам да го използвам цялото. Относно 10" или 12" не съм запознат за да се спра конкретно на размер, затова и пуснах темата и все пак водещи са повече парите от колкото размера, така че очаквам предложения. За колегата който иска снимки, ще гледам тия дни да я снимам и ще ги постна - според мен не е зле.
          Аз видях една и хич не ми хареса Или беше циганско изпълнение или не и върви просто, а колега ти имаш ли колони в задните врати?Мерси предварително за това, че щепостнеш снимки.

Коментар

Ами да започнем от ниските. Трябва ти нещо такова http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09007366 като има и по-малки, като аз те разбрах че търсиш качествен взук, така че може да се спреш и на по-малки като размер, резултата е налице. От там нататък може да си подмениш стандартните говорители в колата с нящо по-добро. Качество търси в Technics (Panasonic), Sony (Xplode), Pioneer. Като първите оригинални тук почти не се намират може да се спреш на Паенър като и цените им са поносими Всичко това съгласувано с един качествен усилвател http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021721 , http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09002413 ще се получи доста прилично
            Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
            X