Колеги,моля ви за схемата на този гасящ резистор-за една плочка с 2-3 графични съпротивления по магазините ми искат 52 лева! Ако знам стойностите им,ще си го ремонтирам сам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто-гасящ резистор за вентилатора в купето.
Collapse
X
-
Предполагам, че съпротивленията са с "цветен код", т.е. не са маркирани директо на корпуса стойностите, а има няколко цветни ивички. В този случай решението е просто, не ти трябва схема, просто влизаш в някой магазин за електронни компоненти и им показваш платката. Те ще разчетат цветния код и ще ти кажат дали имат тези стойности. Цените на съпротивленията са нищожни: 0.25 и 0.5W са по 10-15 стотинки, до 2W са в порядъка 20-50 стотинки.Ако си в София ти препоръчвам магазина на ул. Поп Богомил 42, стига се по бул. М. Луиза, последната пряка в дясно преди Лъвов мост като идваш от Халите, на 10-15 метра от ъгъла.2.4 JTD
-
Ernom написа:съпротивленията 0.25 и 0.5W, до 2WTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: Фиат Пунто-гасящ резистор за вентилатора в купето.
Иво написа:Колеги,моля ви за схемата на този гасящ резистор-за една плочка с 2-3 графични съпротивления по магазините ми искат 52 лева! Ако знам стойностите им,ще си го ремонтирам сам.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар