Не ми работят мигачите,след включване премигват 1-2 пъти и спират, от какво може да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми работят мигачите на фиат брава 1.4
Collapse
X
-
Колега имах същия проблем. При мен проблема беше в ключа за авариините, тъй като те са заедно с мигачите. Направих цялостна профилактика все пак като започнах с почистване и презапояване на релето. Същото се случи и с ключето за авар. и накрая почистих клемите и гнезнадата на крушките макар че те бяха като нови. Та ключето не представлява никаква философия. Сваляш горната капачка с тънка отвертка. По същия начин освобождавал и самоя бутон от таблото. Разкачаш и се заемаш с отварянето му. Не е много трудно но внимаваш защото аз го пукнах леко и после го залепих с канаколит. Вътре на движещата се част има медни пъпки, който правят контакта между сегментите. При мен бяха доста окислени. Зачистих ги с много фина шкурка. Почистих и сегментите в ключето. Слагаш пружинката и сглобяваш. Ако ти се намира фина грес или някакъв крем намазваш отстрани. Само си драсни на едно листче как стои вътреншната част спрямо външната защото мисля че може да се завърти и тогава няма да работи. Успех. Релето при мен беше в отлично състояние, но все пак го презапоих. Намира се точно под кората на волана. Синьо на цвят. Ако нищо от казаното не помогне остава лостчето за мигачите, което не съм разглобявалFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар