Още със закупуването на колата ЕрБега не работеше. Не съм търсил проблема по различни причини... След това изгорих кабелите на бушона - ето тематаОбщо взето няма да оправям ЕрБега, но лампичката на таблото ме дразни като свети постоянно.Въпроса ми е: Как мога да спра захранването на лампата или да я изключа без да разглобявам цялото табло?Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа за ЕрБег на Брава - Питане?
Collapse
X
-
За цялото табло не знам дали трябва да разглобяваш, но километража ще трябва да извадиш. Иначе има вариант да се направи "като хората" и да се излъже компютъра и лампата да светва и след като запалиш да изгасва. Но за тази процедура трябва да отидеш при хора които разбират как да го направят.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
-
Колега, таблото се разглобява за 15 минути .. а сглобяването е за 5. Мен ако питаш, не се опитвай да си вкарваш таралеж в гащите като пипаш насам-натам, а свали таблото и извади крушката. Ако не си правил процедурата даже можеш да си провериш останалите крушки. Аз като взех моята брава 6 крушки бяха изгорели (мислех че са 2 но като премерих всички се оказаха 6)Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Колега, таблото се разглобява за 15 минути .. а сглобяването е за 5. Мен ако питаш, не се опитвай да си вкарваш таралеж в гащите като пипаш насам-натам, а свали таблото и извади крушката. Ако не си правил процедурата даже можеш да си провериш останалите крушки. Аз като взех моята брава 6 крушки бяха изгорели (мислех че са 2 но като премерих всички се оказаха 6)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Hari написа:За цялото табло не знам дали трябва да разглобяваш, но километража ще трябва да извадиш. Иначе има вариант да се направи "като хората" и да се излъже компютъра и лампата да светва и след като запалиш да изгасва. Но за тази процедура трябва да отидеш при хора които разбират как да го направят.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Tornado написа:Малко трудничко ще извади крушката защото няма такава.Направено е със диод който за да се изолира ще трябва още доста да поразглобява.Другата индикация с диод мисля че беше за налягането на маслото.Измислили са го Италианците ако бяха крушки след изгарянето им щяхме да имаме и блокирал двигател при проблем са маслото.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Hari написа:...и да се излъже компютъра и лампата да светва и след като запалиш да изгасва...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Ами аз мога да ви кажа как става за 5 минути.Отваряте таблото - тоест издърпвате го и режете жицата, която е за лампата на ербега Какво толкова има да му се мисли Поглеждате таблото отзад. виждате Б жак. Режете 4-тата жица с цвят Синьо-Жълто и вече няма да имате за какво да се тормозите.И едно пояснение - ако колата ти е след ’98 година (с новото табло) тогава е с диод. Ако е със старото е с лампичка - и тогава процедурата е мисля още по-елементарна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар