Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD\MP3 с букси като на оригиналния касетофон?
Collapse
X
-
Re: CDMP3 с букси като на оригиналния касетофон?
noriaga написа:Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:noriaga написа:Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :DFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:Tornado написа:noriaga написа:Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :D
Коментар
-
На моята брава като и махнах оригиналния касетофон отзад си беше със стандартна евробукса - демек слагаш каквото пожелаеш (стандарт). За антената също не се наложи да слагам преходник. С две думи - слагай смело. Колега wwweb ако NEO-то не е дошло с евробукса какъв му е бил интерфейса или твоя оригинален касетофон не е на евробукса?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:На моята брава като и махнах оригиналния касетофон отзад си беше със стандартна евробукса - демек слагаш каквото пожелаеш (стандарт). За антената също не се наложи да слагам преходник. С две думи - слагай смело. Колега wwweb ако NEO-то не е дошло с евробукса какъв му е бил интерфейса или твоя оригинален касетофон не е на евробукса?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар