Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CD\MP3 с букси като на оригиналния касетофон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

CD\MP3 с букси като на оригиналния касетофон?

Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :D
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Re: CDMP3 с букси като на оригиналния касетофон?

noriaga написа:
    Има ли CDMP3 player, който да е със същите букси като на оригиналния касетофон. Евентуално като тръгна да го сменям да мога да си го монтирам сам, защото съм леко скаран с тази техника :D
    Поставянето на CD става с един преходник за кабелите и още един за антената нищо не се реже и разваля от там нататък за 5мин можеш сам да си ги сменяш.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      noriaga написа:
      Поставянето на CD става с един преходник за кабелите и още един за антената нищо не се реже и разваля от там нататък за 5мин можеш сам да си ги сменяш.
      А какви са тези преходници. Може ли по подробно. Какво представляват и от къде се купуват?
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
        Tornado написа:
        noriaga написа:
        А какви са тези преходници. Може ли по подробно. Какво представляват и от къде се купуват?
        Вървят си с player-а ... За Sony поне е така. За другите не мога да гарантирам. Предишното ми NEO например нямаше ...

Коментар

На моята брава като и махнах оригиналния касетофон отзад си беше със стандартна евробукса - демек слагаш каквото пожелаеш (стандарт). За антената също не се наложи да слагам преходник. С две думи - слагай смело. Колега wwweb ако NEO-то не е дошло с евробукса какъв му е бил интерфейса или твоя оригинален касетофон не е на евробукса?
          Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
            На моята брава като и махнах оригиналния касетофон отзад си беше със стандартна евробукса - демек слагаш каквото пожелаеш (стандарт). За антената също не се наложи да слагам преходник. С две думи - слагай смело. Колега wwweb ако NEO-то не е дошло с евробукса какъв му е бил интерфейса или твоя оригинален касетофон не е на евробукса?
            Честно казано не помня, защото всъщност NEO-то не го слагах аз, а пича от сервиза на Техномаркет.Sony-то иначе си имаше всичко в комплекта ...

Коментар

Working...
            X