Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да извадя касетата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да извадя касетата?

Как да си извадя аудио касетата от радиокасетофона? Сложих я. Върви без проблеми, но не мога да я извадя. Има толкова много копчета, а на никое не пише eject. Натисках всичките по няколко пъти и в различни комбинации, но нищо не стана. Ето така изглежда радиокасетофона: http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...ics/radio1.jpg С Фиат Брава съм.Това на картинката не е моят касетофон, но той изглежда по същия начин. Понеже не съм слагал касетки досега в него не знам и какъв е механизмат на вадене.Ако някой знае, моля да помогне!

Натисни двата бутона за превъртане едновременно ... май така беше, забравил съм и аз!

Коментар

wwweb написа:
      Натисни двата бутона за превъртане едновременно ... май така беше, забравил съм и аз!
      Това с двете копчета е вярно, но за по-стар модел от моят. Под декоративното капаче няма нищо освен мястото за поставяне на касетата. Всички копчета са на таблото. Това с натискането на две копчета (не само на тези с превъртането напред и назад) съм го пробвал в различни комбинации.

Коментар

ludogego написа:
        wwweb написа:
        Това с двете копчета е вярно, но за по-стар модел от моят. Под декоративното капаче няма нищо освен мястото за поставяне на касетата. Всички копчета са на таблото. Това с натискането на две копчета (не само на тези с превъртането напред и назад) съм го пробвал в различни комбинации.
        Ми не знам човек. Моя, дето го продадох, вадеше касетата с двете копчета за превъртане. Твоя е много джиджан като гледам ... нека някой, който има такъв да каже.

Коментар

Неговият модел няма копчета за превъртане от копчето за ауто реверса е с две срелки на ляво и на дясно но трябва да го задържиш за 1/2 секунди в твоя модел се пада до копчето за усилване някаде.По точно да ти кажа от кадето се отваря капачето.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
            Неговият модел няма копчета за превъртане от копчето за ауто реверса е с две срелки на ляво и на дясно но трябва да го задържиш за 1/2 секунди в твоя модел се пада до копчето за усилване някаде.По точно да ти кажа от кадето се отваря капачето.
            Мерси, ще пробвам. Но копчето за ауто ревърс се намира от дясната страна а не до това с усилването. Копчетата, който са до това за усилване не звука са моно/аудио и копче за преминаване от касета към радио.

Коментар

Колега задръж копчето над копчето за усилване или казано (първото най горе в ляво), дето ти отвара капачето.Мале и аз как го казах....

Коментар

Working...
              X