Как да си извадя аудио касетата от радиокасетофона? Сложих я. Върви без проблеми, но не мога да я извадя. Има толкова много копчета, а на никое не пише eject. Натисках всичките по няколко пъти и в различни комбинации, но нищо не стана. Ето така изглежда радиокасетофона: http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...ics/radio1.jpg С Фиат Брава съм.Това на картинката не е моят касетофон, но той изглежда по същия начин. Понеже не съм слагал касетки досега в него не знам и какъв е механизмат на вадене.Ако някой знае, моля да помогне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да извадя касетата?
Collapse
X
-
wwweb написа:Натисни двата бутона за превъртане едновременно ... май така беше, забравил съм и аз!
Коментар
-
ludogego написа:wwweb написа:Натисни двата бутона за превъртане едновременно ... май така беше, забравил съм и аз!
Коментар
-
Неговият модел няма копчета за превъртане от копчето за ауто реверса е с две срелки на ляво и на дясно но трябва да го задържиш за 1/2 секунди в твоя модел се пада до копчето за усилване някаде.По точно да ти кажа от кадето се отваря капачето.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Неговият модел няма копчета за превъртане от копчето за ауто реверса е с две срелки на ляво и на дясно но трябва да го задържиш за 1/2 секунди в твоя модел се пада до копчето за усилване някаде.По точно да ти кажа от кадето се отваря капачето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар