Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с табло и халогени - Решено

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с табло и халогени - Решено

Здравейте, четейки другите проблеми немога да се оплача, че проблема ми е странен но ето в какво се състои : изведнъж спряха да работят осветление на табло, халогени, габарити и осветление на копчетата за халогени и габарити ! проверих бушоните в купето, но си бяха здрави ...Ако някой е имал подобен проблем, бих му бил благодарен да сподели
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Re: проблем с табло и халогени

B1keP_B0y написа:
    Здравейте, четейки другите проблеми немога да се оплача, че проблема ми е странен но ето в какво се състои : изведнъж спряха да работят осветление на табло, халогени, габарити и осветление на копчетата за халогени и габарити ! проверих бушоните в купето, но си бяха здрави ...Ако някой е имал подобен проблем, бих му бил благодарен да сподели
    Ще трябва да кажеш каква е колата. Трудно се гадае.Вероятна причина е лоши спойки на гърба на таблото с бушоните, с едно препояване - всичко е ок.Друга възможно причина - някой от бушоните да не закача добре в леглото си.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

колата е фиат браво 1.6 , дано наистина не е сериозен проблема :/

Коментар

беше изгоряло реленце

Коментар

B1keP_B0y написа:
          беше изгоряло реленце
          Напиши кое е реленцето! Ако имаш възможност го снимай и пусни снимката!

Коментар

ми под жапката се намираше но вече съм го изхвърлил :/ квадратно едно такова :P май марка bosch

Коментар

Working...
            X