Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните благодаря придварително за съветите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
Collapse
X
-
blue_gЕтикети: –
-
Re: Моля спешно за съвет за таблото с бушоните
blue_g написа:Здравейте фенове, тези дни ще пътувам към морето и реших да си сложа касетофон в колата...вчера се опитах да го монтирам, но май някъде даде на късо...и изгубих тока на кабела на касетофона, както и часовника в купето, дисплея свети но цифрите ги няма, изчезнаха, лампиона също не свети....вероятно ми е изгорял бушон....разменях ги, но ефект нямаше...можете ли да ме посъветвате кой бушон може да е или въобще дали е от бушоните благодаря придварително за съветитеEx. Grande Punto Driver
-
blue_g
-
blue_g
благодаря за съветите :D ,вече се оправи....касетофончето си работи перфектно, но ако има проблем ще го вържа директно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар