Първо да кажа здравейте на всички феновеТака имам следния въпрос...работя като кабелен техник и съответно имам мераци да си подредя кабелаците на типото. Ще е голяма играчка на фона на бордовия компютър и тоновете жици но определено искам да го направя. Не само заради занимавката а искам да знам всеки кабел за къде е защото като вдигна капака пощурявам има поне 10 букси които не са включени никъде и незнам за какво са и още поне 5-6 одрязани кабела плюс някакъв странен ключ (добавен от някой си) вътре в колата който незнам за какво е но определено прекъсва някаква верига(през него си минава ток). Та въпросът ми е следния някой има ли или може ли да ме посъветва къде мога да намеря схема с кабелите на типото като цяло има ел стъкла бордови дигитално табло халогени ...колата е 91-ва год. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен Не ми се иска без тях да бърникам не е толкова опасно, но около моето градче незнам да има някой добър електричар особено за типо...Другото то не е много за тази тема, но ще спестя още един пост...някой може ли да ми каже как се сваля резервоара понеже филтъра вътре е позапушен и понякога ми прави проблеми. Различни хора различни неща ми казват някой твърдят че трябва да свалям задния мост някой че се държал на няколко болта...ако може някой който има опит да ми каже
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.схема за Типо 1.9 TD
Collapse
X
-
Re: Ел.схема за Типо 1.9 TDI
Bustard написа:Първо да кажа здравейте на всички феновеТака имам следния въпрос...работя като кабелен техник и съответно имам мераци да си подредя кабелаците на типото. Ще е голяма играчка на фона на бордовия компютър и тоновете жици но определено искам да го направя. Не само заради занимавката а искам да знам всеки кабел за къде е защото като вдигна капака пощурявам има поне 10 букси които не са включени никъде и незнам за какво са и още поне 5-6 одрязани кабела плюс някакъв странен ключ (добавен от някой си) вътре в колата който незнам за какво е но определено прекъсва някаква верига(през него си минава ток). Та въпросът ми е следния някой има ли или може ли да ме посъветва къде мога да намеря схема с кабелите на типото като цяло има ел стъкла бордови дигитално табло халогени ...колата е 91-ва год. Ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен Не ми се иска без тях да бърникам не е толкова опасно, но около моето градче незнам да има някой добър електричар особено за типо...Другото то не е много за тази тема, но ще спестя още един пост...някой може ли да ми каже как се сваля резервоара понеже филтъра вътре е позапушен и понякога ми прави проблеми. Различни хора различни неща ми казват някой твърдят че трябва да свалям задния мост някой че се държал на няколко болта...ако може някой който има опит да ми кажеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Благодаря за отговорите...а относно бордовия...проверката за цялото осветление (фарове, габарити, стопове, врати(отворени, затворени)), мисля че се води един вид бордови...е няма новите функции но като се има в предвид че колата е 91-ва год...си е пак нещо...а относно резервоара...за съжаление се поблазних като доста хора от евтина нафта...и доста време карах с нея колата вървеше просто перфектно но в един момент...незнам дали знаете колко е разтоянието от Добрич до Каварна но го взех за около 2 часа защото колата ми гаснеше на всеки 500м. загубваше мощност като кача повече от 50-60км.ч и просто колкото и да форсирах повече от 2500об не качваше. Почистих горивния на място гледах зяпах друго не се сетих да направя..в последствие се сетих и духнах в тръбичката в посока резервоара...е колата така се отпуши че сякаш не бях я карал до сега та затова искам да сваля резервоара и да го почистя и ако трябва самата "цедка" там да сменя, но трябва да го отворя и да махна боклуците...Фиат Типо 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар