Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем - гаснат ми фаровете.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем - гаснат ми фаровете.

Здравейте, от близо 2 месеца съм собственик на Фиат Браво 98-ма, та от 2-3 дни както си джиткам из града вечер на фарове, чаткам си мигачи и изведнъш ми изгасват фаровете. Няма къси, няма дълги, трябва да изгася колата и да я запаля отново за да светнат, 3 пъти ми се случи. Някакви идеи???

Колега, ако не си ел.техник ще ти е трудно с "упътване" от екрана.Имал съм подобни случаи с различни марки автомобили, все пак ел.инсталациите са сходни-и почти 100% проблема е в контактия ключ. По-точно в плочката. Едва ли съм ти помогнал много, като проверка на моето предположение предлагам следния опит, когато пак ти погоди този номер без да гасиш размърдай ключа, ако се появят фаровете(впрочем би трябвало да ти изчезват и много други ел.консуматори, вентилатор на парното например и общо взето всичко-цялата ел.сх-ма на фиат е през контактия ключ)Та, ако всичко това е така, плочката е за смяна. Купуваш нова(не препоръчвам почистване на старата,за да избегнеш повторно изключване и то точно,когато не трябва)и останалото е чисто механична работа.Успех!!!!
    Punto 176A9000-бялата точка на вселената

Коментар

Благодаря, ами имам някакви познания по ел.техника, но това, че всичко на Фиатката минава през контактния ключ, не го знех. Още тези дни го сменям.edit: след като съм тествал както каза!

Коментар

Working...
      X