Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фирми ,където продават от 'хубавите' преходници за CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фирми ,където продават от 'хубавите' преходници за CD

Здравейте колеги, мисля че ще ви е от полза да знаете, че фирмата в Благоевград може да ви изпрати от тези преходници или маски с наложен платеж.Също така за колегите в София, намерих фирма тук, която също ги продава.Казва се ’Кацарски 99’ и се намира в Х.Димитър.
    Bravo 1.6 16V

Re: Фирми ,където продават от ’хубавите’ преходници за CD

mixifixi написа:
    Здравейте колеги, мисля че ще ви е от полза да знаете, че фирмата в Благоевград може да ви изпрати от тези преходници или маски с наложен платеж.Също така за колегите в София, намерих фирма тук, която също ги продава.Казва се ’Кацарски 99’ и се намира в Х.Димитър.
    Вече нямат! Имат, ама не за Fiat Brava/o ...

Коментар

Днес получиха и патува към мен с куриер.. а Тук в Сф намерих същите.но късно
      Bravo 1.6 16V

Коментар

mixifixi написа:
        Днес получиха и патува към мен с куриер.. а Тук в Сф намерих същите.но късно
        Дано не са ти казали 20 лв., че не са същите ...

Коментар

така..получих поръчката със Спиди и е точно този за който казваш ти Този , който вчера намерих в София е абсолютно същия...дори с 2 лв по-евтин Тук в Сф са 27, а аз си го взех за 29 + 6 за доставка..дано съм полезен за следващия колега, решил да си сменя музиката.П.П. хммм с този панел не изглежда лошо колицата.. мислех, че ще е мн по-зле.
          Bravo 1.6 16V

Коментар

Напиши поне къде в София си ги видял ...

Коментар

Фирма ’Кацарски 99’ в жк. Хаджи Димитър.Ще се пробвам да кача картата тук.
              Прикачени файлове
              Bravo 1.6 16V

Коментар

Може ли да се намери в Русе такъв панел и къде?
                Fiat Bravo 11'97
                1.4 12V A/C

Коментар

В магазините на TOYAGA има такива панели за 29 лева.
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

колеги, може ли да помоля някой от вас който се е обзавел с тези нови преходници да пусни, по възможност от самото купе та да се добие някаква визуална представа за тях Поздрави

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Коментар

BolgAryan написа:
                        колеги, може ли да помоля някой от вас който се е обзавел с тези нови преходници да пусни, по възможност от самото купе та да се добие някаква визуална представа за тях Поздрави
                        Преходниците не са нови, а са си оригиналните за наште Фиатки ...http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...id=383Това, което продават в Авител и Александър Ауто са боклуци ...

Коментар

wwweb, мерси много за снимката, този преходник изглежда наистина добре и може би най-накрая ще се престраша да махна оригиналното радио и да сложа нещо по адекватно Поздрави

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

wwweb написа:
                            BolgAryan написа:
                            Преходниците не са нови, а са си оригиналните за наште Фиатки ...http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...id=383Това, което продават в Авител и Александър Ауто са боклуци ...
                            Купих същия преходник от Тояга в Студентски град на цена 29 лв. Беше последния, ще имат пак във вторник.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Working...
                            X