Здравейте колеги, мисля че ще ви е от полза да знаете, че фирмата в Благоевград може да ви изпрати от тези преходници или маски с наложен платеж.Също така за колегите в София, намерих фирма тук, която също ги продава.Казва се ’Кацарски 99’ и се намира в Х.Димитър.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фирми ,където продават от 'хубавите' преходници за CD
Collapse
X
-
Re: Фирми ,където продават от ’хубавите’ преходници за CD
mixifixi написа:Здравейте колеги, мисля че ще ви е от полза да знаете, че фирмата в Благоевград може да ви изпрати от тези преходници или маски с наложен платеж.Също така за колегите в София, намерих фирма тук, която също ги продава.Казва се ’Кацарски 99’ и се намира в Х.Димитър.
-
така..получих поръчката със Спиди и е точно този за който казваш ти Този , който вчера намерих в София е абсолютно същия...дори с 2 лв по-евтин Тук в Сф са 27, а аз си го взех за 29 + 6 за доставка..дано съм полезен за следващия колега, решил да си сменя музиката.П.П. хммм с този панел не изглежда лошо колицата.. мислех, че ще е мн по-зле.Bravo 1.6 16V
Коментар
-
deadairplane
-
BolgAryan написа:колеги, може ли да помоля някой от вас който се е обзавел с тези нови преходници да пусни, по възможност от самото купе та да се добие някаква визуална представа за тях Поздрави
Коментар
-
wwweb написа:BolgAryan написа:колеги, може ли да помоля някой от вас който се е обзавел с тези нови преходници да пусни, по възможност от самото купе та да се добие някаква визуална представа за тях ПоздравиFiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар