Здравейте!Карам Fiat Tempra 1.6 carb ’93 година.С дигитално табло е но всичко отчита мили и мили в час. Много ме дразни. Пробвах всякакви комбинации с бутоните но не се сменя на км. Нещо трябва да се пипне ли? Къде да отида да ми го оправят ако не мога сам и за колко пари?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дигитално табло в Мили?
Collapse
X
-
Абе колега, не се мъчи, купи се едно старо работещо дигитално табло и сменяй твоето и готово. С препрограмиране, сваляне, разпояване, презапояване и т.н. щуротий накрая може и да стане но според мен по-вероятно е да се скапе съвсем - все пак това е техника която отдавне не е в първа младост. Знам че колегите които се занимават с електроника ще ме опровергаят ама си е така.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
b2, имам едно дигитално табло за темпра, което не ми върши работа. Ако ти се занимава ще ти го подаря. Дадоха ми го с колата за работещо, обаче не съм го пробвал Няма му крушките и кварца (аз го свалих), другото си е по него. Проблема е че съм в Мездра и скоро сигурно няма да имам път към София. Ако се интересуваш пиши на ЛС или ми се обади 0887228613 ТониFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар