Здравейте карам Мареа ТД100 и отскоро взе да ми прави впечатление че перката ми се пуска леко над средата и се пуска директно 2-рата степен и си мислех че е датчик и днес като ми остана свободно време взех да я човъркам. Значи откачих буксата на датчика и като окъся едната двойка крачета тръгва 2-ра степен и се чува реленцето отпреде да изчатва. Окъсявам другата за 1-ва срепен чува се релето но не се пуска перката. Размених релетата на 2-те степени и гледах бушоните им всичко нарен. После взех да гледам реостатите този който е горе той е за 2-рата степен и е здрав. намерих долния и като окъся с жичка кабелчетата и като пусна 1-та степен жичката се нажежява и направо пари и затова е изгорял реостата. прегледах всички снадки жички няма нищо проблемно но от някъде изглежда идва късо. и като започне жичката да загява чак фаровете примигват. Кажете според вас в кое е евентуалния проблем вентилатор нещо или какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с 1-та степен на вентилатора на радиатора Мареа ТД10
Collapse
X
-
deadairplane
-
аз като се изгорих с жичката и сложих една метална пластина и тогава чак фаровете примигнаха и тя също така се сгорещи че имам отпечатък на пръста а като правих проба с жичките от реостата на 2-рата степен няма никакво загряване и така нататък. нещо дава на късо при 1-та и се чуда какво може да е. А някой знае ли кое намаля тока за 1-та степен за да се въртят по-бавно вентилаторите?
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар