Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли за какво е тая лампа ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли за какво е тая лампа ?

значи имам една оранжева лампа която е точно като крушка и ми светка винаги когато си пусна фаровете преди ми светкаше чат пат като набия спирачки обаче сега си свети постояно и ме притеснява прегледах за изгорели крушки ама няма и затова се притеснявам някой може ли да ми каже от какво е ?
    Прикачени файлове
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Провери не само крушките а и самите цокълчета с които се закрепят.Щом преди като си набивал спирачки е присветвала а сега постоянно се съмнявам да не би да има окисляване някъде.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Лампата е за обща неизправност по външното осветление-свети не само при изгаряне на крушка,но така също при изгаряне на бушон или прекъсната ел.верига ...
      Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
        Лампата е за обща неизправност по външното осветление-свети не само при изгаряне на крушка,но така също при изгаряне на бушон или прекъсната ел.верига ...
        Благодаря колеги сега ще проверя и за двете дано да се махне най после тая лампа,Btw един "разбирач" ми каза че тва е от проблем с двигателя и трябва да я карам във Фиат ама като се сетя , че той на копчето което е било за усилвател викаше че е било за Агу разбирам колко е прав :D
        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Искам да задам аз един въпрос. Имам Фиат Регата. И аз имам проблем с една от лампичките на таблото. Като видях снимката на пунтото я мярнах, има я същата. Въпросната лампичка е тази точно под оградената, за която питаше другия потребител (крушката), питам за лампичката дето прилича на два фара, лампичката от ляво на късите светлини. Моля ви се помогнете. Чакам отговор, благодаря

Коментар

Working...
          X