колега аз сам измислил как да се изкара кабел така че като избереш средни вълни на радиото да свири външно устроиство което си включил.Тоест да работи като външен вход.Трансмитер и аз имам ама не ме кефи звука.Имам малак проблем с махането,че така както е описано във форума не иска да излиза,ама щте ходя във италсервиз да ми го махнат .
Е, хайде сега, не иска да излиза. Многократно е проверено, че излиза точно по описания начин. Просто иска малко търпение. Не давай излишни пари за нещо толкова елементарно.
Е, хайде сега, не иска да излиза. Многократно е проверено, че излиза точно по описания начин. Просто иска малко търпение. Не давай излишни пари за нещо толкова елементарно.
Малко търпение, и да се примири с факта, че ще му излязат мазоли по ръцете. :D /поне лично на мен ми излязоха/
В Метро имаше готин (на външен вид) трансмитер за 15лв.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Кво е тва USB? MP3 плеър ли? Флаш памет ли? Само порта ли имаш предвид? Адапторната касета спасява положението ако е плеър. Останалото няма как. Тез предаватели освен ако имат порт ама едва ли нещо за 15 лева ще може да разчете инф. и да я предаде. А моно и аз си правя, ама за стерео не ми се занимава
USB може ли такова чудо да се свърже с оргиналния касетофон
Здрасти,Аз си взех от МЕТРО за 54 лева с ДДС FM трансмитер TREKSTOR. Доволен съм. Сигналът се пренася към антената и после си го сслушаш на радиото. Може да се сменяват песните, помни до коя песен е стигнал.Става и с USB Flash памет и с MP3 player, май дории с телефон, но не съм го пробвал. Може да си зареждаш MP# плеъра, докато си свири директно от трансмитера.
Коментар